AMD vs NVIDIA

• Konuyu başlatan Jira'nın süper çakması 3T
  • Başlangıç Tarihi
RX580 al 1650S alan niye al diyor onu bile açıklamadan diyor. Çünkü sadece diyor neden alman gerektiğini bilmiyorsan uzun uzun açıklarım. 1650S hayranları ne uğruna yapıyorlar bu hayranlığı çok merak ediyorum.

Genelde Driver güncellemeleri az geliyor çok ısınıyor diye sanırım şahsen GTX1050 Ti kullanıyorum cidden ağır bir kazık yedim 1300'e almıştım zamanında.

Genelde Driver güncellemeleri az geliyor çok ısınıyor diye sanırım şahsen GTX1050 Ti kullanıyorum cidden ağır bir kazık yedim 1300'e almıştım zamanında.
Bilmiyorum daha önce hiç denk gelip mesajımı okudun mu ama, bunları genelde hiç AMD kullanmamış adamlar söylüyor ya da 1 kere AMD kullanıp bir şeyleri ters tutturmayı başarmış kullanıcılar. Kendimi bildim bileli AMD kullandım, RX570 kullandım zamanında hemde PULSE modeliydi hiç sorun çıkarmadı.
R9 Kullandım, HD serisinden kullandım hiç sorun çıkarmadılar hiç bir açıdan yani AMD bu sektörün en kalitelisidir.

Ekran kartında NVIDIA tercih ederim. İşlemci de ise Ryzen.

bence raddeon daha iyi fakat nvıdıa nın pahalı olan modellerde radeon dan daha iyi olduğunu görüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…