Çözüldü AMD VSR açılınca görüntü 60 Hz gibi oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

471957

Hectopat
Geçenlerde YouTube'da gördüm ve VSR'ı açtım ve teker teker çözünürlükleri denedim 2K 4K ve 1440p de bir sıkıntı yokken 1080'ye alınca sanki 60 Hertz gibi oluyor yani CS 2 oynarken eskiden çok hızlı aimi döndürürken şu an biraz daha yavaş VSR'ı kapatınca sorun cözülmüyor.

Çözüm
Geçenlerde YouTube'da gördüm ve VSR'ı açtım ve teker teker çözünürlükleri denedim 2K 4K ve 1440p de bir sıkıntı yokken 1080'ye alınca sanki 60 Hertz gibi oluyor yani CS 2 oynarken eskiden çok hızlı aimi döndürürken şu an biraz daha yavaş VSR'ı kapatınca sorun cözülmüyor.

VSR neden kullanıyorsun ki? Monitörünün doğal desteğinin üstünde bir çözünürlüğü sanal olarak sunuyor. Doğal olarak monitör eski çıktığı Hz değerlerine çıkamıyor.

VSR neden kullanıyorsun ki? Monitörünün doğal desteğinin üstünde bir çözünürlüğü sanal olarak sunuyor. Doğal olarak monitör eski çıktığı Hz değerlerine çıkamıyor.

Çözüm

Bende sadece denemek için bakayım dedim ve geri kapattım ve şu an kapatmama rağmen 1080p de akıcı bir göruntü alamiyorum.

Hocam böyle bir salaklığı nasıl yaparım bilmem ama açtıktan sonra monitor 60 Hz'ye geçmiş şu anda düzeldi yine de teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı