AMD VSR hangi oyunlarda açılmalı?

uguratakan

Megapat
Yer
visor01 @ istikram.
Daha fazla  
Meslek
Mobil Uygulama Geliştirici
İmzamdaki sisteme sahibim ve ayarları kurcalarken buldum VSR'yi hangi tarz oyunlarda açmalıyım acaba? Atıyorum PUBG Mobile, CS:GO ya da LOL oynarken açmak fark yaratır mı? Need For Speed Hot Purshit 2 oynuyorum mesela sanal 2K yapsam oyun 2K olur mu yoksa oyunun da 2K'yı desteklemesi mi gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia'daki DSR ile aynı görevi görüyor sanırım. 1080P monitör kullanıyorsanız oyunu 2K veya 4K yapmak bir yarar sağlamaz aksine görüntü daha bulanık gibi gözükebilir. Bu özellik genelde ekran kartının işlemciye darboğaz yaptığı durumlarda yardımcı oluyor.

Pixel pixel olan görüntüyü daha sık hale getirip o kenarlardaki bozulmaları önlüyor diye okumuştum. 1080p kullanıyorum.
Nvidia'daki DSR ile aynı görevi görüyor sanırım. 1080P monitör kullanıyorsanız oyunu 2K veya 4K yapmak bir yarar sağlamaz aksine görüntü daha bulanık gibi gözükebilir. Bu özellik genelde ekran kartının işlemciye darboğaz yaptığı durumlarda yardımcı oluyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı