FreeSync kullanabildiğiniz için CS'de yüksek FPS verecek bir sisteminiz olduğunu varsayıyorum. Monitör hz'inizden yüksek FPS alıyorsanız açmaya gerek yok. Ama daha düşük alıyorsanız yırtılmayı önlemek için açılabilir.CS:GO oynarken FreeSync açılmalı mı? Ms fark ediyor mu?
Hayır açmamalı FreeSync ekran Hz değerini aşağıya çekebiliyor örneğin benim ekranımı 144'den 120'ye çekiyor. Sonuç olarak cs,valo gibi oyunlarda açmana gerek yok.FreeSync kullanabildiğiniz için CS'de yüksek FPS verecek bir sisteminiz olduğunu varsayıyorum. Monitör hz'inizden yüksek FPS alıyorsanız açmaya gerek yok. Ama daha düşük alıyorsanız yırtılmayı önlemek için açılabilir.
Ben CS'de açsın mı demişim iyi bakın mesajıma. Daha düşük FPS alıyorsa açabilirsin demişim. Lütfen okuduğunuzu doğru yorumlayarak mesaj yazın.Hayır açmamalı FreeSync ekran Hz değerini aşağıya çekebiliyor örneğin benim ekranımı 144'den 120'ye çekiyor. Sonuç olarak cs,valo gibi oyunlarda açmana gerek yok.
Soru cs go için olduğuna göre arkadaşın tepkisi haklı.Ben CS'de açsın mı demişim iyi bakın mesajıma. Daha düşük FPS alıyorsa açabilirsin demişim. Lütfen okuduğunuzu doğru yorumlayarak mesaj yazın.
Sizi sayıyla mı veriyorlar? Oraya açmaya gerek yok da yazmışım zaten. Sorununuz ne anlamadım.Soru cs go için olduğuna göre arkadaşın tepkisi haklı.
Soru CS üzerine düşük FPS'te de açılmaz bu sefer tepki süresi "sayısı" artar. İyi forumlar.Sizi sayıyla mı veriyorlar? Oraya açmaya gerek yok da yazmışım zaten. Sorununuz ne anlamadım.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.