AMD WattMan hatası

Furkann75

Hectopat
Öncelikle selamlar. Uzun zamadır AMD WattMan hatası alıyordum, ekran karıncalanıp birden kararıyordu ve hiçbir şey yapamıyor tekrar başlatmak zorunda kalıyordum fakat yaklaşık 1 ay önce AMD sürücüsünü güncelledi ve hatayı otomatik düzeltmeye başladı, bildirim ile AMD WattMan ayarları varsayılana çevrildi diyordu. Madem varsayılanda hatasız çalışıyor neden sürekli varsayılanda çalışmıyor ki? Sizce ne zaman düzeltilir? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız nedir?

Dediğinizi yapıp tekrar yazacağım teşekkürler.
Şöyle bir şey eklemek istiyorum mesela LoL Launcher açıkken arkadan internet tarayıcısını açtığımda veya başka bir program açtığımda oluyor bu hata sadece LoL Launcher açıkken hiç o hata ile karşılaşmadım.
FurMark testini yaptım herhangi bir kapanma veya ekran gitmesi söz konusu olmadı sıcaklık değerleri ise normaldi acaba firmanın yaptığı bir OC sonucu mu oluştu bu hata? Çünkü Casper'in hazır olarak gönderdiği driverlar ile bir sorun yaşamamıştım bilgisayara sıfırlayıp AMD'nin sitesinden driver indirdiğimde böyle bir hata oluştu.

Son düzenleme:
Çok garip bir durum minidump paylaşır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…