AMD Wraith fanın motor kısmı nasıl sökülür?

Little Doge

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

AMD Wraith soğutucu fanının motoruna kadar sökmek istiyorum. (Meraktan.)

Resimlerde gördüğünüz gibi ön ve arka etiketleri söktüğümde hiçbir şeye müdahale edemiyorum. Bağlantı noktalarına bıçakla ittiriyorum veya çekmeye çalışıyorum fakat bir şey olmuyor.
Arka kısımda yuvarlak kısmın bir şekilde çıkması gerekiyor galiba ama beceremedim. İnternette araştırdığımda da bilgi bulamadım.

Bu fanın nasıl söküleceğini bilen var mı? Yardımcı olabilir misiniz?

IMG_20221115_211711_152.jpg IMG_20221115_211813_006.jpg

Normalde orayı açınca tıpa gibi bir şeyin olması lazım ve tıpayı çıkartınca içeride plastik bir halka görünür. Onu da çıkartınca fanı çekip çıkartıyorsun ama o arka kısmı neden kapalı üretirler anlamıyorum. Geçenlerde benzer bir fanı kastırarak çıkarttım ama geri takınca eskisi gibi olmadı. Çıkartmanı tavsiye etmem yani.

Normalde orayı açınca tıpa gibi bir şeyin olması lazım ve tıpayı çıkartınca içeride plastik bir halka görünür. Onu da çıkartınca fanı çekip çıkartıyorsun ama o arka kısmı neden kapalı üretirler anlamıyorum. Geçenlerde benzer bir fanı kastırarak çıkarttım ama geri takınca eskisi gibi olmadı. Çıkartmanı tavsiye etmem yani.
Evet, resme de dikkatli bakarsanız tıpa benzeri bir yapı mevcut fakat çıkarması aşırı zor. Denemeyeceğim. : )

Hocam, normal bir kasa fanını nasıl yağlamamı tavsiye edersiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı