3-4 bin TL'ye ekran kartı önerisi

Bütçe
3000 - 4000

Yasin_mutlu78

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar beni biraz idare edebilecek 2.el bir ekran kartı arıyorum. Bütçem 3-4K, maksimum 500 daha çıkabilirim, sistemim;
Ryzen 5 5600.
PNY XLR8 16 GB (2x16 GB) DDR4 RAM 3200MHz.
Öneri yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Pazarlık yapan benim 4600e Param Güvende'yle olur dedi. Bu ürünü alırsam ne gibi testlere sokmalıyım?

Hocam bir de son sorum şu olacak biraz uğraştırdım kusura bakma. Sence bu kartı 4600'e almalı mıyım yoksa üzerine biraz daha biriktirip başka bir şey mi almalıyım bu kart beni üzer mi?

Pazarlık yapan benim 4600e Param Güvende'yle olur dedi. Bu ürünü alırsam ne gibi testlere sokmalıyım?

Hocam bir de son sorum şu olacak biraz uğraştırdım kusura bakma. Sence bu kartı 4600'e almalı mıyım yoksa üzerine biraz daha biriktirip başka bir şey mi almalıyım bu kart beni üzer mi?
RX 6600 bulunabilir hocam 5 bin civarına.

Testleride bakayım hemen.

3DMark Furmark testlerini yapın birde ekran kartında,çok bilmiyorumda bunları yapın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı