AMD Wraith Max cooler RGB LED işlemci fanı alınır mı?

Zlatan8212

Decapat
İtopya'da şu an 200 TL Ryzen5 2600'e OC yapmayı düşünüyorum. Hava soğutma alacağım 200-250 TL bütçem var. Sizce bu işimi görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Emin değilim fakat o fiyat aralığında insanlar farklı soğutucu tavsiye edebilir, diğer konuları araştırmanı öneririm.

RGB olup olmaması önemli değil. Sadece bu kadar övülen bir sogutucu olduğu için düşündüm tabiki de soğutma performansı daha önemli.

Bu mu daha iyi? Yeni çıkan xigmatek windpower 1266 modeli mi ? Bu model(1266)r5 2600 işlemci ile kullanıldığında iyi performans veriyormuş vatandaki yorumlara göre.

Merhaba,

Şu an kampanyayı ben de takip ediyorum. Yeni sistem topladığım için cep boşaldı doğal olarak. Ryzen 5 stock fanda balans sesi gibi hırıltılı bir ses geliyor. Ürün piyasada 400-450 TL bandında geziyorken bu fiyata görmek iştahımı kabartmadı değil. Ama performans ve kalite olarak emin olamadım. Alternatif soğutucuların önerilmesi bir kenara bu ürünün kalitesi, performansı ve f/p değerlendirmesi konusunda fikirlerinizi rica ederim.

Stock fan ile bile boşta 29-30, FH4 Ultrada oynarken 45 dereceleri görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…