AMD Wraith Max içinden çıkan kablo?

Hocam aynı şekilde bende taktım ama hala kırmızı ışık vardı soğutucu da anlayamadım nası RGB olacağını bildirirsen sevinirim.
Kendiliğinden yeşil renge dönüştü. Şimdi bunu nasıl kontrol edebilirim onun yazılımını arıyorum.
Kasaya sabitlersen daha iyi olur. Benimde bir fanım ekran kartına temas ediyor ama üst plakaya. Senin üst plakan, her an her şey olabilir. Benim üst plaka dümdüz olduğu için sıkıntı olmaz.
Bantla soğutucuya doğru yapıştırsam mı acaba kabloyu? Nasıl yapsam bilemedim. Belki de ışığı kapatıp kabloyu sökerim, ışık gereksiz gibi.

Hocam aynı şekilde bende taktım ama hala kırmızı ışık vardı soğutucu da anlayamadım nası RGB olacağını bildirirsen sevinirim.

MSI Gaming APP indirin, eğer RAM lerinizde de RGB özelliği varsa kontrol edebilirsiniz.

Belki de ışığı kapatıp kabloyu sökerim, ışık gereksiz gibi.

Bunu yaptım fakat fan ışığı kendiliğinden açıldı yine. Kablo illa takılı olacak yani, öyle görünüyor. Kablonun ekran kartına değiyor olması sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…