AMD Wraith Max içinden çıkan kablo?

Ben de renkleri ayarlayamıyorum fakat tek renk desteğinden dolayı olduğunu düşünmüyorum çünkü kabloyu ilk bağladığım zaman yeşil renk yanmıştı. Bu renkleri seçmenin bir yolu olmalı.

Burada Wraith Max'in yazılımı var. Ben kurdum fakat "PLUG IN YOUR CM DEVICE TO GET STARTED" ekranında bekletiyor beni. Çözüm arıyorum.
Çözüm buldunuz mu bulduysanız nasıl oldu ?

Çözüm buldunuz mu bulduysanız nasıl oldu ?
Maalesef bulamadım. Biz kullanamayacağız RGB falan sanırım, üzücü.
Anakartın en altında JLED1 soketine takarsanız RGB ışıklandırmayı kullanabilirsiniz.

Eki Görüntüle 409150
Hocam bu dediğinizi yaptım, MysticLight uygulamasını indirdim fakat ışıklandırmayı kontrol edemiyorum. Yanıp sönme, nefes gibi modları ayarlayabiliyorum. Rica etsem bi' yardımcı olur musunuz?
MSI Gaming APP indirin, eğer RAM lerinizde de RGB özelliği varsa kontrol edebilirsiniz.
MSI Gaming APP, MSI'ın sitesinden kaldırılmış. İndirme butonuna basıyorum, dosya bulunamıyor.

Maalesef bulamadım. Biz kullanamayacağız RGB falan sanırım, üzücü.

Hocam bu dediğinizi yaptım, MysticLight uygulamasını indirdim fakat ışıklandırmayı kontrol edemiyorum. Yanıp sönme, nefes gibi modları ayarlayabiliyorum. Rica etsem bi' yardımcı olur musunuz?

MSI Gaming APP, MSI'ın sitesinden kaldırılmış. İndirme butonuna basıyorum, dosya bulunamıyor.
Büyük ihtimalle bizim anakart tek rengi destekliyor o yüzden yapamıyoruz yoksa o uygulama içinde yapabilmemiz lazım

MSI Mystic Light indirdim, oldu.
Merhaba, aynı durum bende de var, fakat bağlantıları yapınca ışık yeşil renk oldu, programı kurunca da sadece efektleri (nefes alma, yanıp sönme vb.) bunları kontrol edebiliyorum. Renk değiştirme bölümü pasif halde seçilemiyor. Sizde de böyle mi?

Edit:
Ben de aynı anakartı kullanıyorum. RGB led girişi yok bu modelde sadece led girişi var O yüzden tek renk seçeneği mevcut bildiğim kadarıyla

Böyle bir şey buldum bu anakart ile ilgili, sanırım bu yüzden kabloyu takmayınca kırmızı, takınca yeşil renkden başkası kullanılamıyor.

Son düzenleme:
Ben de renkleri ayarlayamıyorum fakat tek renk desteğinden dolayı olduğunu düşünmüyorum çünkü kabloyu ilk bağladığım zaman yeşil renk yanmıştı. Bu renkleri seçmenin bir yolu olmalı.

Burada Wraith Max'in yazılımı var. Ben kurdum fakat "PLUG IN YOUR CM DEVICE TO GET STARTED" ekranında bekletiyor beni. Çözüm arıyorum.
USB kablosu ile yaparsan kullanabilirsin
Bende de renkler değiştirilemiyor. Artık kabloyu takınca yeşil de olmuyor, kırmızıda kullanıyorum mecbur.
Kabloyu ters takarsan yeşil olur

USB kablosu ile yaparsan kullanabilirsin

412321

Bu kablonun küçük ucu işlemciye, kalın ucu anakarta takılmak için tasarlanmış. USB kablosu derken neyi kastettiniz?

Sanırım bahsedilen kablo; bu görselde ki. Fakat bu kablo kutuda yok, birkaç tane "unboxing" videosu izledim onlarda da kutudan sadece rgb kablosu çıktı. Google 'da aradım ayrıca satılıyor mu diye bulamadım.

412381

Edit: Anakartın RGB desteği yokmuş. Tek renk led destekliyormuş JLED soketi. Bkz:

Kullanım Klavuzu - JLED1.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı