AMD Wraith Prism 250 TL'ye alınır mı?

İdarelik alicaksan arkadaşların attiklari işini görür. Yoksa 600 liradan aşağı kaliteli yok.

Ben bu ucuz soğutucularla o.c yapmazdım.

Hocam elimizdeki Wraith Stealth'de yetiyor işlemcimize, ama benim olayım farklı. Ben hem görsellik hem de 1600 AF'yi stabil 4 GHz'de çalıştırmak için iyi denebilecek bir soğutucu arıyorum. Kelepir bunu buldum sizce alınır mı diyorum. SilverStone'nin ve windale 3 ile zaten aman aman bir OC beklemiyorum ama bu Wraith Prism RGB ile 2700X 3700X'leri stabil ocleyenler var, bizim 1600 AF'ye yeter mi diye soruyorum ben?
Arctic Freezer 34 e-Sports DUO kullanıyorum 270 liraya almıştım.
Şu an 500 tl, o fiyatlara bulsam bir dakika tereddüt etmem
Arctic, Thermaltake ve MSI başka marka önermem. Thermaltake nic C4 kullanıyorum bu arada.

Memnun musun hocam? OC'de değerlerin nasıl?

Son düzenleme:
Görsellik için alınabilir.

Sadece görsellik için almak çok saçma. O zaman her RGB donanım alınır hale mi geliyor? Hayır. Bir çok RGB kasa var. Ama bunların bazılarının hava akışı berbat. O zaman sırf RGB var diye o kasayı mı almalıydık? Yine hayır. Önemli olan her zaman performansıdır. RGB olup doğru düzgün bir şekilde performans vermedikten sonra RGB'nin ne önemi var? Hiçbir önemi yok. O zaman en kötü donanımları kasaya takıp kasanın içini hep RGB aydınlatmalarla dolduralım. Evet Wraith Prism iyi bir soğutucu fakat sadece dış görünüşünden değil performansından dolayı iyi bir soğutucu. Lütfen insanlara yardım ederken yanlış bilgi vermeyelim. Burada sorunun çözülmesini bekleyen insanları zor durumda bırakmayalım. Bu yazdıklarıma dikkat edersen çok sevinirim kardeşim. İyi sosyaller:D.

Sadece görsellik için almak çok saçma. O zaman her RGB donanım alınır hale mi geliyor? Hayır. Bir çok RGB kasa var. Ama bunların bazılarının hava akışı berbat. O zaman sırf RGB var diye o kasayı mı almalıydık? Yine hayır. Önemli olan her zaman performansıdır. RGB olup doğru düzgün bir şekilde performans vermedikten sonra RGB'nin ne önemi var? Hiçbir önemi yok. O zaman en kötü donanımları kasaya takıp kasanın içini hep RGB aydınlatmalarla dolduralım. Evet Wraith Prism iyi bir soğutucu fakat sadece dış görünüşünden değil performansından dolayı iyi bir soğutucu. Lütfen insanlara yardım ederken yanlış bilgi vermeyelim. Burada sorunun çözülmesini bekleyen insanları zor durumda bırakmayalım. Bu yazdıklarıma dikkat edersen çok sevinirim kardeşim. İyi sosyaller:D.

Sence 250 TL'ye değer mi yani hocam? 2 sene kafamız ağrımasın çünkü sistemi hiç ellemeyi düşünmüyoruz. AM5 gelince komple yeni bir sistem düşünüyoruz.

Sıfır AMD Wraith Prism RGB soğutucu buldum. 1600 AF'ye soğutucu arıyorduk OC yapmak için. Sizce 250 TL'ye daha iyi bir şeyler var mı?

Dostum yaklaşık 3 ay evvel 1600 af sistem topladım. Stok soğutucuyu hiç kullanmadım ikincielden sıfır wraith prism aldım.

İşlemciyi hiç kendi frekansında kullanmadım direk 3.9 ghz'ye çıkarıp kullandım. Yaklaşık 2 haftadırda 4 ghz kullanıyorum. Wraith yetiyor ama oyunlarda yuzde 80 ile dönüyor buda biraz ses yapıyor. Rahatsız olanda var olmayanda kişiden kişiye değişir. Ben rahatsız olmadım ama yinede geçen hafta değiştirdim n11 de 170-180 liraya satılan çin malı urun

Boşta 29-30 derece

Oyunlarda

CS:GO: 53-54 derece
Assassin's creed: 55-60 derece

Wraith Prism boşta 250 liraya satılıktır isteyen varsa veririm

Değmez en azından bunu alın.

Bütçeyi artırırsanız bunu tavsiye ederim:

Ya da bunu, yılların efsanesi:

Yeni bir sistem mi toplayacaksınız?
Evet
Değmez en azından bunu alın.

Bütçeyi artırırsanız bunu tavsiye ederim:

Ya da bunu, yılların efsanesi:

Ürün kaç cfm sağlıyor hocam? Aklıma yattıda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı