Satıldı Amd Wraith Prism Cooler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Seasonic

Megapat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Developer
102426-pinnacle-AM4-wraith-cooler-lineup-prism-addition-1260_0.jpg

Merhaba arkadaşlar, 1.5 ay önce Ryzen 2700x li bir sistem kurdum. Bildiğiniz gibi AMD'nin en son yaptığı Amd Wraith Prism Cooler birlikte geliyor. Şu an Amazon'da ya da başka bir yerde satışı yok. Amazon'dan bir alt modelini (Wraith Max Cooler ) almaya kalktığınız zaman yaklaşık shipping ile birlikte 85$ civarına patlıyor. Bu da günümüz kuruyla 400+ TL'ye denk geliyor. Ben şu an satışta olmayan bu modelini hiç kullanmadım. Cooler Master Sıvı soğutma kullanıyorum. Ürünü kutusundan çıkartmadım, jelatinlerine bile ellemedim. İhtiyaç fazlası olduğundan dolayı satıyorum.

Düşündüğüm fiyat: 300 TL. Kargoyu "alıcı" öder
Pazarlık sünnettir. İyi günler.

Yıllar sonra gelen edit: Yıllar önce 150 TL ye öğrencinin birine satmıştım. Konuyu hortlatmayalım lütfen...

Ürün çok iyi ama fiyat yüksek be hocam :). Satışlarda 40$ olarak telaffuz ediliyor. 250-300₺’den gider bence. Belirlediğiniz fiyat gerçekten çok yüksek. Onun üzerine 100₺ koyup NH-D15 alabiliyorsunuz. Amacım satışı baltalamak değil, fikir vermek. Umarım moralinizi bozmamışımdır :D.

Ürün çok iyi ama fiyat yüksek be hocam :). Satışlarda 40$ olarak telaffuz ediliyor. 250-300₺’den gider bence. Belirlediğiniz fiyat gerçekten çok yüksek. Onun üzerine 100₺ koyup NH-D15 alabiliyorsunuz. Amacım satışı baltalamak değil, fikir vermek. Umarım moralinizi bozmamışımdır :D.
Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Dediğim gibi, ürünün satışı olsa daha açık bir biçimde fiyatlandırma yapabilirdim. Fakat düşününce dediğinizi makul gördüm ve fiyatı aşağıya çektim. Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler :)

İsteyen Masterliquid alıp benim gibi pişman olur. Ben amazondan ortalama fiyata baktım, TR'ye 400 TL ye bi alt versiyonu gelirken 330 TL kargo dahil en son ürünü koydum. İsteyen gidip 2100 TL Ryzen işlemci alıp soğutucuyu kullanabilir. Ben fiyatın gayet makul olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler :)

Anladım hocam, o zaman dediklerinize bakılırsa fiyatı makul (yine de 330'daki 30 biraz sırıtıyor gibi :) tabi bence yani). Hayırlı satışlar. Aslında bendeki R5 1600'e iyi giderdi, kasada da güzel dururdu ancak cepler biraz boş :).
Pazarlık sünnettir hocam :D 30 TL pazarlık payı, kargo dahil yazdım 30 TL sırıtmasın diye :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı