Satıldı Amd Wraith Prism Cooler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Meşguldüm arkadaşlar yazamadım. Dediğim gibi işlemci yanımda değil memlekette Samsun'da. Samsun içi elden teslim alacak varsa verebilirim. Daha memlekete gitmedim finallerin bitmesini bekliyorum 10 gün kaldı. Şubatın 20 si gibi döneceğim İstanbul'a.

Muhtemelen yukardaki o uzun mesajdan sonra @The Man From E.A.R.T.H. kapmıştır :)
Ben o kısmı kapmamıştım yaa :). Hocamın mesajdaki bedavayı okuyunca bir de tam üstüne benim Spire bozulunca dikkat de etmedim açıkçası :). Neyse o zaman bana düşen size hayırlı olsun demek. Zaten şu anda fanı heatsinkten söktüm, yerine evde duran 90'lık bir fanı tutturdum, 10 derece yüksek olsa da iş görüyor, az önce de yeni soğutucu siparişi verdim. Yani ihtiyacım kalmadı :). Yine de oyum @EADMR kardeşime :):):).

Meşguldüm arkadaşlar yazamadım. Dediğim gibi işlemci yanımda değil memlekette Samsun'da. Samsun içi elden teslim alacak varsa verebilirim. Daha memlekete gitmedim finallerin bitmesini bekliyorum 10 gün kaldı. Şubatın 20 si gibi döneceğim İstanbul'a.

Yanınızda İstanbul'a getirme imkanınız varsa ben İstanbul'da alabilirim sizden ya da anlaşma sonrası Samsun'dan da kargolayabilirsiniz :)

Ulaşmak isterseniz eğer;

djgozlerifacali@gmail.com

@@Sisyphos_ ve @@The Man From E.A.R.T.H. oylarınız için teşekkür ederim. Belirttiğim gibi işlemcinin fanında bir sorun olduğu için yeni bir fan bakıyorum. Bu fanı servise göndereceğim büyük ihtimalde değişimi yapılır. Ancak yaklaşık 1 ay süresince beni idare edecek bir fan arıyorum. Bu süreçte lazım olduğu için söyledim ihtiyacı daha fazla olan arkadaşlar var ise onların almasına daha çok sevinirim.

Yanınızda İstanbul'a getirme imkanınız varsa ben İstanbul'da alabilirim sizden ya da anlaşma sonrası Samsun'dan da kargolayabilirsiniz :)

Ulaşmak isterseniz eğer;

djgozlerifacali@gmail.com

Telefon numaramı mail ile gönderdim wp den konuşalım.

Samsunun neresi? Abim OMÜ'de belki onun aracılığı ile alabilirim.
Düzenleme: Samsun içiymiş yeni fark ettim.
Eğer OMÜ ye gelebilirse ben zaten Samsun'a geldikten sonra arkadaşlarla görüşmek için OMÜ'ye çıkacağım eğlence merkezinde buluşuruz.

@@Sisyphos_ ve @@The Man From E.A.R.T.H. oylarınız için teşekkür ederim. Belirttiğim gibi işlemcinin fanında bir sorun olduğu için yeni bir fan bakıyorum. Bu fanı servise göndereceğim büyük ihtimalde değişimi yapılır. Ancak yaklaşık 1 ay süresince beni idare edecek bir fan arıyorum. Bu süreçte lazım olduğu için söyledim ihtiyacı daha fazla olan arkadaşlar var ise onların almasına daha çok sevinirim.
Eğer yukarıdaki arkadaşla anlaşamazsak ikinizden birisine göndereceğim.

Telefon numaramı mail ile gönderdim wp den konuşalım.

Eğer OMÜ ye gelebilirse ben zaten Samsun'a geldikten sonra arkadaşlarla görüşmek için OMÜ'ye çıkacağım eğlence merkezinde buluşuruz.

Eğer yukarıdaki arkadaşla anlaşamazsak ikinizden birisine göndereceğim.

Hocam bana da bi’ mail atsaydın ben de yazmıştım.

serinberkcan@hotmail.com

Mail gönderildi hocam.

Edit: Berkcan ile anlaştık. Samsun'a geçince ona göndereceğim soğutucuyu. Herkese teşekkürler. Bunu bedava veremedim, son anda herkes satın almak istedi. Konu kaç aydır burda niye böyle oldu bilmiyorum. :D Her neyse, Samsun'a geçince imzamdaki soğutucuyu değiştireceğim. Ses yaptığı için. En azından onu bedavaya göndereceğimi buradan duyuruyorum. Fandaki ses sıkıntısını yağlayarak vs çözersiniz sanırsam klasik Cooler Master. Teşekkürler yeniden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı