AMD Wraith spire alınır mı?

sinanislerr

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ryzen 5 5600 işlemcim var stok fanıyla kullanıyorum, değiştirmek istiyorum. Çünkü 90 dereceleri buluyor. Sizce yerine hangi fanı almalıyım? Aklımda bir fan var, AMD Wraith Spire. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 5600 işlemcim var stok fanıyla kullanıyorum, değiştirmek istiyorum. Çünkü 90 dereceleri buluyor. Sizce yerine hangi fanı almalıyım? Aklımda bir fan var, AMD Wraith spire. Önerilerinizi bekliyorum.

Hocam merhaba AMD Wraith spire, Ryzen 5 5600 işlemcisi için uygun bir soğutucu olabilir ancak 90°c'ye kadar sıcaklıklar görüyorsanız, daha etkili bir soğutucuya ihtiyacınız var demektir. Wraith spire, genellikle orta seviyedeki işlemciler için yeterli olabilir ama aşırı overclock yapıyorsanız, daha güçlü bir soğutucu tercih etmek daha iyi olacaktır.
Alternatif olarak, aşağıdaki yazdığım soğutuculara bakabilirsiniz:
1. Noctua NH-U12s - yüksek performans ve sessiz çalışma sunar.
2. Cooler Master Hyper 212 EVO - iyi bir fiyat/performans oranına sahip, yaygın olarak tercih edilen bir model.
3. Be Quiet! Dark rock 4 - sessiz çalışma ve etkili soğutma sunar.
Bu soğutucular, daha iyi sıcaklık yönetimi sağlayarak işlemcinizin performansını artırabilir. Ayrıca, sıvı soğutma sistemleri de düşünmek isteyebilirsiniz, özellikle yüksek overclock yapıyorsanız.

Çok bütçe ayırmak istemiyorsanız normal kullanım(günlük işler, oyun vs) için iş görür.

Çok bütçe ayırmak istemiyorsanız normal kullanım(günlük işler, oyun vs) için iş görür.
Oyun oynuyorum genel olarak onun dışında program vs. kullanmıyorum. 2000 TL civarı bütçem.

Bu değil de X127 modeli alınabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı