Amd Wraith Stealth Ses sorunu

Yer
KEPLER 16b
Daha fazla  
Merhabalar, bugün işlemci fanından bir şeyler çarpıyormuş gibi ses geldi. Bilgisayarı kapatıp soğutucuya baktım ve fan yaprağının bir tanesinin dibinde çatlak olduğunu fark ettim. Bu neden olmuş olabilir ayrıca garantiye verebilir miyim?

Hocam güç kablosu çarpıyor olabilir, aynı sorunu ben de yaşamıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal kabloya çarpıyordur.

AMD'nin stok soğutucuları kaliteli oluyor. Arkadasin soyledigi uyguladiktan sonra duzelmezse ve fabrika cikis hataliysa arayin guzel bir dille durumu anlatin. Yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

Kırılmışsa japon yapıştırcıyı deneyebilirsin bende işe yaramıştı.

Arkadaşlar maalesef yazım yanlışı olan mesajı alıntıladığım için ceza yedim o yüzden yazamadım.

Kabloyu düzelttim ama ses hala devam ediyor. Genellikle yüksek devirlerde duyuluyor. Daha anlaşılır olması için şu şekilde bir video çektim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fan palinin tekinde yer alan çatlak nedeniyle oluyor. Tamiri çok basit. Japon yapıştırıcısı ve bildiğimiz hamura konan karbonattan bulucaksınız.
Fanın tek tarafına bant çekin, çay kaşığı arkası ile karbonatı kırık noktaya dökün sakince 2-3 damla damlatın, kuruduğunda taş gibi olacaktır.

Pervanenin arkasındaki kablo sürtüyordu bende. Ben düzeltmekle uğraşmadım kule tipi bir soğutucu almıştım zamanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…