Amd Wraith Stealth Ses sorunu

Katılım
3 Nisan 2016
Mesajlar
48
Çözümler
1
Yer
KEPLER 16b
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, bugün işlemci fanından bir şeyler çarpıyormuş gibi ses geldi. Bilgisayarı kapatıp soğutucuya baktım ve fan yaprağının bir tanesinin dibinde çatlak olduğunu fark ettim. Bu neden olmuş olabilir ayrıca garantiye verebilir miyim?


1563537991108.jpeg
 
AMD'nin stok soğutucuları kaliteli oluyor. Arkadasin soyledigi uyguladiktan sonra duzelmezse ve fabrika cikis hataliysa arayin guzel bir dille durumu anlatin. Yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
 
Arkadaşlar maalesef yazım yanlışı olan mesajı alıntıladığım için ceza yedim o yüzden yazamadım.

Kabloyu düzelttim ama ses hala devam ediyor. Genellikle yüksek devirlerde duyuluyor. Daha anlaşılır olması için şu şekilde bir video çektim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Fan palinin tekinde yer alan çatlak nedeniyle oluyor. Tamiri çok basit. Japon yapıştırıcısı ve bildiğimiz hamura konan karbonattan bulucaksınız.
Fanın tek tarafına bant çekin, çay kaşığı arkası ile karbonatı kırık noktaya dökün sakince 2-3 damla damlatın, kuruduğunda taş gibi olacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı