AMD x1050 sürücü yüklenmiyor

Emir can

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim milattan önce ağabeyime alınan masaüstü bir bilgisayarım var. Şahsen kendisinin yüzüne bile bakmam, fakat merakımdan bakayım dedim. Anakartında çıkan bir sorun yüzünden anakart değiştirilmişti.

Gelelim soruna ; Anakart "MSI n1996" model, ekran kartının üzerinde "x1050 128mb 64bit" yazıyor. Sürücüsünü güncellemek istedim ve buna uygun bir sürücü buldum yükledim. Sürücü uyumsuz çıktı ve ekrandaki renkler ve çözünürlük felç geçirdi. Bilgisayarda bir sürücü buldum ve o sürücüyü yükledim düzeldi. Bu ekran kartı nasıl oluyor da kendinden farklı bir sürücü ile çalışabiliyor ?

Ayrıca yaklaşık 1 sene önce 35-50 fps arasında oynadığım oyunu, şuan 17 fps maksimum performans ile oynayamıyorum. Bunun sebebi nedir ?

Cevaplarınız için teşekkürler !

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanılmıyorsam kartına driver güncellemeden önce Windows'un kendisi de bir takım sürücü yüklemiştir ve çakışmıştır. Benimde başıma gelmişti öyle birşey. Ekranı felç et güncel driver ile sonra denetim masasından ekran sürücüsü namına ne var ne yok kaldır sonra güncelin aynısını tekrar kur.
Not: Doğruluğundan emin değilim, benim başıma geldiğinde sorun çözülmüştü ve sisteme zararı olmadı.

Deneyeceğim, teşekkürler. Fps sorunu düzelmiş miydi ?

Bu arada sistem Windows xp kurulu durumda.

O zaman hemen deneyeyim, işlem sonrası geribildirim yapacağım.

Sonuç : Sürücü güncellemesi başarılı oldu ve oyundaki 17 fps değeri 27'ye kadar ulaştı. Oynanabilir değil fakat yinede daha düşük oyunlar için olumlu. Teşekkürler. @Can ULUTAS

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı