AMD x4 840 nasıl bir işlemcidir ?

apexsteam

Hectopat
Daha fazla  
225 liralık işlemciye 1000 TL kartlar önermeler falan. Bir battlfield, gta5 açabilirmi kasmadan oynatır mı? Kaç sene kullanabiliriz gerçekten merak ettim. Performans olarak bir işlemciyle karşılaştırabilir miyiz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 ayarında bir işlemci değil i3 6xxx serisini ezip geçen bir işlemcidir ve athlon yanındaki rakam ne kadar artsada o bir athlon dur o yüzden başka bir işlemci almanı tavsiye ederim

Dostum İ3'te 6xxx serisi yok. Ayrıca bu forumda sanırsam @JaroxJamaica tek GPU'lu hiç bir ekran kartına darboğaz yapmayacağını söylemişti. Ama sonuçta eski.
yazdığıma dikkat edersen i3 te 6xxx serisi var yazmamışım i3 işlemci 6xxx işlemci numarasını taşıyan amd işlemcileri tokatlıyor gibisinden yazmışım.

yazdığıma dikkat edersen i3 te 6xxx serisi var yazmamışım i3 işlemci 6xxx işlemci numarasını taşıyan amd işlemcileri tokatlıyor gibisinden yazmışım.
Dostum i3, Amd 6xxx serisini ezip geçer yazsaydın adam doğru anlardı. Sen i3 6xxx serini ezip geçer yazdığın için arkadaş i3 6xxx var onu ezip geçiyor anlamış. Gayet normal. Anlatım bozukluğu var kelimelerinde.

Eski bir işlemci. Alırken buna dikkat etmelisiniz. Fiyatının az olmasının sebebi de eski olması. Ama eski diye kötü demiyorum. Saydığınız oyunların hepsini oynarsınız. İ3' ten biraz daha iyi bir işlemci.

Eski bir işlemci. Alırken buna dikkat etmelisiniz. Fiyatının az olmasının sebebi de eski olması. Ama eski diye kötü demiyorum. Saydığınız oyunların hepsini oynarsınız. İ3' ten biraz daha iyi bir işlemci.

i3'ten iyi falan degil, oc'siz G3258 ayarinda bir islemci performans olarak. Hatta daha da kotu ancak 4 cekirdek oldugu icin bazi oyunlarda avantajli olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanımızda artık 4 çekirdek kullanılıyor genellikle. 4 çekirdekli bir işlemci, 2 çekirdekli bir işlemciden kötü performans verse de, stabilite açısından üstündür. Ayrıca kağıt üzerinde kötü olsa da oyun içinde Amd x4 840 çok az bir miktar olsa da daha iyi performans verir. Sıcaklık değeri, diğer teknolojiler falan filan eklenirse i3 her türlü daha iyi olur ama eski bir işlemcide bunlara bakmak hata olur. konuyu açan arkadaş için önemli olan da oyun oynatması. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı