usahn2 Hectopat Katılım 8 Kasım 2014 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Masaüstü bilgisayarımda garip bir sorun var. Bilgisayardan 3 bip sesi geliyor tüm fanlar faal durumda. Ancak görüntü gelmiyor, ram bellegimin dişlerinden bir tanesi kırılmıştı bende bu sebepten yeni bir bellek aldım ancak sorun hala devam ediyor. Özellikler şöyle : MSI 970A-G45 anakart 4 gb kingston ddr 3 1600mhz ram Atı hd 5770 gddr 5 ekran kartı Amd x4 işlemci Yardimlariniz için şimdiden teşekkürler. @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2014
Merhaba arkadaşlar. Masaüstü bilgisayarımda garip bir sorun var. Bilgisayardan 3 bip sesi geliyor tüm fanlar faal durumda. Ancak görüntü gelmiyor, ram bellegimin dişlerinden bir tanesi kırılmıştı bende bu sebepten yeni bir bellek aldım ancak sorun hala devam ediyor. Özellikler şöyle : MSI 970A-G45 anakart 4 gb kingston ddr 3 1600mhz ram Atı hd 5770 gddr 5 ekran kartı Amd x4 işlemci Yardimlariniz için şimdiden teşekkürler. @Recep Baltaş
KS KS usahn2 Hectopat Katılım 8 Kasım 2014 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2014 #11 4 slot var hepsini denedim ramleri dediğin gibi temizledim denedim yanma da yok ama hala aynı . Artı 0 Eksi
B BilgisayarMeraklısı Ziyaretçi 6 Aralık 2014 #12 Bilgisayarı fişten çek, güç tuşuna iki üç kere bas, sonra BIOS pilini çıkarıp 5 dk bekle eğer yine yine sorun olursa Ram bozuktur. Artı 0 Eksi
Bilgisayarı fişten çek, güç tuşuna iki üç kere bas, sonra BIOS pilini çıkarıp 5 dk bekle eğer yine yine sorun olursa Ram bozuktur.
KS KS usahn2 Hectopat Katılım 8 Kasım 2014 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2014 #13 Dediklerinin hepsini ben zaten yaptım hocam ramleri de başka pc de denedim çalışıyor onlarda herhangi bir sıkıntı yok Artı 0 Eksi
Dediklerinin hepsini ben zaten yaptım hocam ramleri de başka pc de denedim çalışıyor onlarda herhangi bir sıkıntı yok