Fatih Püsküller
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar kargolamak üzere işlemciyi anakarttan çıkardım, önce termal macunu temizledim, pini kırılmasın diye nasıl kargolayacağımı düşünürken; bir de baktım bazı pinler yatay baktığımda termal macun değdiğinden uçları çok hafif macun olmuştu. İki saate yakın iğne ile temizlemeye çalışsam da pek bir temizlik yapamamış oldum. En son aklıma zeytinyağı geldi. Bir videoda soğutucu olarak kullanıldığını gördüğümden inşallah zararı olmaz diyerek zeytinyağını sürdüm ve serinde beklettim. Başarıya ulaştım ancak çok az da olsa zeytinyağı kalıntıları var. Çift kat iplik ile bu yağı indirgemeye çalışmaktayım. Acaba sentetik tiner alıp onunla mı temizlemeliyim, ne yapmalıyım ben?
Son olarak bir bilgisayarcının tiner ile temizleyebilirsin demesi üzerine aseton ile temizledim iplik ile çift taraflı gelgit yaptım. Şu an kuruyor. Bakalım çalışacak mı?
Son olarak bir bilgisayarcının tiner ile temizleyebilirsin demesi üzerine aseton ile temizledim iplik ile çift taraflı gelgit yaptım. Şu an kuruyor. Bakalım çalışacak mı?
Son düzenleyen: Moderatör: