AMD yazılımı açılmıyor

kerem1531

Yoctopat
Daha fazla  
AMD RX 9070 XT ekran kartı kullanıyorum. Bir süre önce oyunlarda aniden monitörüm yani ekran kartı kapanıyordu. Power'ı kesmedende açılmıyordu. DDU ile silip yükledim ancak düzelmedi. Daha sonra AMD Software üzerinden underclock yapmayı denemeye karar verdim ancak yazılım açılmıyor. Ne yapmam lazım?

AMD RX 9070 XT ekran kartı kullanıyorum. Bir süre önce oyunlarda aniden monitörüm yani ekran kartı kapanıyordu. Power'ı kesmedende açılmıyordu. DDU ile silip yükledim ancak düzelmedi. Daha sonra AMD Software üzerinden underclock yapmayı denemeye karar verdim ancak yazılım açılmıyor. Ne yapmam lazım?
DOCP yada XMP açık mı? Olay, ekran kartıyla ilgili değil gibi. Monitör kapanmıyordur, sistem gidiyordur diye düşünüyorum. Eğer öyleyse, donanımsal bir problem vardır.

DOCP'ya da XMP açık mı? Olay, ekran kartıyla ilgili değil gibi. Monitör kapanmıyordur, sistem gidiyordur diye düşünüyorum. Eğer öyleyse, donanımsal bir problem vardır.

Yüksek ihtimal ekran kartıyla ilgili çünkü 2 monitörüm var biri ekran kartına diğeri anakarta bağlı, ekran kartına bağlı olan kapanıyor bir de AMD yazılımı açılmıyor.Ancak xmp açık

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı