AMD yazılımı "Sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiği tespit edildi." hatası

divinexrd

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Başlıktadada gördüğünüz gibi RX 6600 R5 5500'lü sistemimde Minecraft'a girerken bu hatayı alıyorum. Ekran 3-4 saniye kapanıp geri geliyor ve karşıma öyle bir yazı yazıyor. Adrenalin Edition yazılımım güncel değil bilerek güncellemedim bu sorunun çözümü adrenalin Edition'u güncellemekten mi geçer? Yardımcı olur musunuz?

En son gelen güncelleme 19 Temmuz'da gelmiş ve kullandığım sürüm 24.3.1 yani 13 Mart 2024'te gelmiş.

Güncelle geçmez ise eski sürümü tekrar indir.

Nasıl yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok hiçbir şeyi. Güncelleyebilirim ama o şeyleri yapabileceğimden endişe duyuyorum sistemi alalı yeni oldu.

Nasıl yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok hiçbir şeyi. Güncelleyebilirim ama o şeyleri yapabileceğimden endişe duyuyorum sistemi alalı yeni oldu.

NOT: Şimdi güncelleme yaptım oyuna girerken herhangi bir hatayla karşılaşmadım birkaç dakika oldu.

Son düzenleme:

Not: Şimdi güncelleme yaptım oyuna girerken herhangi bir hatayla karşılaşmadım birkaç dakika oldu.

Tamam hocam olursa eski sürümü indirin.

Sorun çözülmezse yukarıdaki rehberi harfiyen gerçekleştir sorunun çözülecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı