AMD yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti hatası

231981

Kilopat
Makaleler
1
R9 270X kullanıyorum bu hatayı hiç almadım. Geçen gün BF4 multi 64 kişilik haritada oynarken yaklaşık 3-4 saat sonra verdi. Oyuna tekrar girdim sorun olmadı. Bu aralar ETS 2 MP takılıyorum saatlerce oynuyorum hiçbir sorun olmadı fakat dün yine bu hatayı aldım yine oyuna geri girdim bir daha olmadı. Bu sabah sistem boştayken de bu hatayı aldım. Bilgisayar açık ve boştaydı mutfağa gittim geldim ekranda bu hata vardı. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? 22.6.1 sürümü kurulu. AMD yazılımında ise yeni fark ettim WattMan hatası verdiğini yazıyordu. Çözümü nedir?

Ekran Görüntüsü (24).png

DDU ile mevcut ekran kartı sürücünüzü kaldırıp AMD'nin sitesinden güncel sürümü yükleyin. Amd ekran kartlarında sürücü hatası çok sık oluyor. Bende bir 6600XT kullanıcı olarak zaman zaman bu sorunları yaşıyorum. Bir dönem çok sık oluyordu 2 günde bir oyundayken ya da video izlerken başıma geliyordu. Son sürüm güncellemesiyle birlikte çok daha stabil bir kullanıma sahip oldum.

22.11.2 sürüm yükle düzelir.
Ya da son sürüm e güncelle.

Son sürüm zaten benim kartım için 22.11.2 sürümü yok.

DDU ile mevcut ekran kartı sürücünüzü kaldırıp AMD'nin sitesinden güncel sürümü yükleyin. AMD ekran kartlarında sürücü hatası çok sık oluyor. Bende bir 6600XT kullanıcı olarak zaman zaman bu sorunları yaşıyorum. Bir dönem çok sık oluyordu 2 günde bir oyundayken ya da video izlerken başıma geliyordu. Son sürüm güncellemesiyle birlikte çok daha stabil bir kullanıma sahip oldum.

Hocam kart son sürümde şu an zaten.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. DDU ile sürücüyü tamamen sildim aynı sürümü tekrar kurdum yalnız kurulum ekranında hemen ileri deyip kuruluma başlamayın kurulum ekranında seçenekler çıkıyor oradan minimal olanını işaretleyip kurun. Şu an bana göre kesin çözümü bu.

Son düzenleme:
Son sürüm zaten benim kartım için 22.11.2 sürümü yok.

Hocam kart son sürümde şu an zaten.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. DDU ile sürücüyü tamamen sildim aynı sürümü tekrar kurdum yalnız kurulum ekranında hemen ileri deyip kuruluma başlamayın kurulum ekranında seçenekler çıkıyor oradan minimal olanını işaretleyip kurun. Şu an bana göre kesin çözümü bu.

Hocam bir sorun oldu mu sonra?

Hayır 1 kere bile almadım bu hatayı. Yalnız şunu fark ettim de bundan sonra format attığım da minimal değil de normal kurulum da yapıp denedim yine WattMan hatasını almadım.

Tamamdır teşekkür ederim bende kurdum şimdi umarım bir problem çıkmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı