RDNA 2 ne zaman gelir ve alınır mı? Ve ışın izleme olacak mı? Bir yerde öyle görmüştüm. Beklemek mantıklı mı?
Son düzenleme:
RDNA 2 ne zaman gelir ve alınır mı? Ve ışın izleme olacak mı? Bir yerde öyle görmüştüm.
Yeni nesil kart dedim?Önce yazılım sorunlarını düzeltsin. NVIDIA'dan tek eksiği yazılım sorunu. Sorunlar düzelene kadar almanızı önermem.
Öyle fakat 5000 serisinden önce de bu sorunlar vardı hala var. Kart çıkar insanlar test eder bakarsınız hata alan kimse yok işte ozaman AMD alınır.Yeni nesil kart dedim?
Hata alan kimse olmaması imkansız. Saçma düşünce. NVIDIA'nın kartlarında bile hatalar oluyor az da olsa. O zaman ikisini de almayalım ne dersiniz?Öyle fakat 5000 serisinden önce de bu sorunlar vardı hala var. Kart çıkar insanlar test eder bakarsınız hata alan kimse yok işte ozaman AMD alınır.
AMD kartlarda 10 kişiden 6 tanesi hata alıyorsa bu NVIDIA tarafında 10 kişide 1 kişidir. Kimse derken hataların sıklığı önemli derecede azalmışsa demek istedim.Hata alan kimse olmaması imkansız. Saçma düşünce. NVIDIA'nın kartlarında bile hatalar oluyor az da olsa. O zaman ikisini de almayalım ne dersiniz?
O zaman öyle yazsaydınız.AMD kartlarda 10 kişiden 6 tanesi hata alıyorsa bu NVIDIA tarafında 10 kişide 1 kişidir. Kimse derken hataların sıklığı önemli derecede azalmışsa demek istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.