AMD yeni sürücü yüklerken hata 1603

Sol alttaki Windows işaretine tıklayıp, cmd yazın. Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırın. Komut istemine aşağıdaki komutları yazın ve her komutun ardından Enter tuşuna basın: sfc / scannow , dism / Online / Cleanup-image / Restorehealth. Bilgisayarınızdaki tüm bozuk sistem dosyalarını onarırlar. Bilgisayarını yeniden başlatıp, AMD sürücüsünü tekrardan kur. Sıkıntı çıkmaması lazım. Eğer sorunun çözülmez ise altta bıraktığım linkte başka çözümler bulunuyor, deneyebilirsin.
Kaynak: How to Fix AMD Error 1603 - Appuals.com

bende aynı hatayı alıyorum dediklerinizi yaptım ama düzelmedi yardım edebilir misiniz acaba

Windows'un güncel mi? Güncel değilse güncelle.
https://support.microsoft.com/en-us/help/2977003/the-latest-supported-visual-c-downloads bunu indir ve kur. (x86 ve x64 ikisini de yükle.)
Sürücüyü yüklemeden önce eski sürücünü DDU ile Güvenli Modda kaldır.
Dediklerini yaptım fakat olmadı yüklerken yükleniyor silerken denetim masasından rahatça silebiliyorum ama yüklenmiyor. Yükleniyormuş gibi nedense çünkü denetim masasına düşüyor her yaptığımda

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı