AMD yerine onboard ekran kartını kullanma sorunu

Temiz Windows 10 kurulumu yapın. Yaptıktan sonra sırasıyla adımları anlatacağım...

Temiz Windows kurulumu yapın. Windows 10'a sahip değilseniz, sahip olduğunuz Windows sürümünü kurun. Önerim Windows 10 satın almanız.

Temiz Windows kurulumu yapın. Windows 10'a sahip değilseniz, sahip olduğunuz Windows sürümünü kurun. Önerim Windows 10 satın almanız.
Bilgisayarı açmayı bașardım. Bu ișlemleri yapmadan önce geri yükleme noktası olușturmuștum șimdi geri yükleme ișlemini yapıyor bilgisayar. Bu problemi temiz bi Windows kurulumu yapmadan çözemez miyim ?

Bakın, harici GPU sürücüsünü kurun. Dahili GPU'yu aygıt yöneticisinden, devre dışı bırak'ı işaretleyin.

Bakın, harici GPU sürücüsünü kurun. Dahili GPU'yu aygıt yöneticisinden, devre dışı bırak'ı işaretleyin.
Dediğiniz işlemi artık kaç kere yaptım hatırlayamıyorum bile. Yeni sürücü kurdum olmadı eski sürücüleri kurdum yine olmadı. Sürekli olarak onboard ekran kartını kullanıyor.

Nerede buldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…