Bilgisayarı açmayı bașardım. Bu ișlemleri yapmadan önce geri yükleme noktası olușturmuștum șimdi geri yükleme ișlemini yapıyor bilgisayar. Bu problemi temiz bi Windows kurulumu yapmadan çözemez miyim ?
Dediğiniz işlemi artık kaç kere yaptım hatırlayamıyorum bile. Yeni sürücü kurdum olmadı eski sürücüleri kurdum yine olmadı. Sürekli olarak onboard ekran kartını kullanıyor.
Bende aynı sorunla karşı karşıyayım 5 aydır çözmeye çalışıyorum o kadar çok yol denedim ama olmadı çözümü sanırım çok basit bir şey ama ne bilmiyorum. Bende çözüm arıyorum lütfen yardımcı olun.
Bende aynı sorunla karşı karşıyayım 5 aydır çözmeye çalışıyorum o kadar çok yol denedim ama olmadı çözümü sanırım çok basit bir şey ama ne bilmiyorum. Bende çözüm arıyorum lütfen yardımcı olun.
Team Fortress 2 - Mount&Blade Warband - Paladins gibi oyunlarda hiç kasma olmuyordu. Dediğiniz tüm ayarları yaptım ama oyunlar hala kasıyor.
Düzenleme: DDU ile driverları tekrar kaldırdım. İnternetten benim ekran kartımın 2012'deki sürücüsünü buldum ve onun kurulumu yaptım. Sorun çözülmüştür.