AMD yerine onboard ekran kartını kullanma sorunu

Temiz Windows kurulumu yapın. Windows 10'a sahip değilseniz, sahip olduğunuz Windows sürümünü kurun. Önerim Windows 10 satın almanız.

Temiz Windows kurulumu yapın. Windows 10'a sahip değilseniz, sahip olduğunuz Windows sürümünü kurun. Önerim Windows 10 satın almanız.
Bilgisayarı açmayı bașardım. Bu ișlemleri yapmadan önce geri yükleme noktası olușturmuștum șimdi geri yükleme ișlemini yapıyor bilgisayar. Bu problemi temiz bi Windows kurulumu yapmadan çözemez miyim ?

Bakın, harici GPU sürücüsünü kurun. Dahili GPU'yu aygıt yöneticisinden, devre dışı bırak'ı işaretleyin.
Dediğiniz işlemi artık kaç kere yaptım hatırlayamıyorum bile. Yeni sürücü kurdum olmadı eski sürücüleri kurdum yine olmadı. Sürekli olarak onboard ekran kartını kullanıyor.

Team Fortress 2 - Mount&Blade Warband - Paladins gibi oyunlarda hiç kasma olmuyordu. Dediğiniz tüm ayarları yaptım ama oyunlar hala kasıyor.

Düzenleme: DDU ile driverları tekrar kaldırdım. İnternetten benim ekran kartımın 2012'deki sürücüsünü buldum ve onun kurulumu yaptım. Sorun çözülmüştür.

Nerede buldun?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı