AMD yine NVIDIA'yı Takip Edecek

NVIDIA da pazarda çok pahalı satıyor ürünlerini o yüzden insanlar AMD'ye yöneliyor. Biraz kar payını kısmaları lazım.
Tam tersi aslında.

PeBaKA7imOgvurjA.jpg

Evet, bir de o var. Son sürüme güncelleyenlerde PES 2020 açılmıyor...

AMD kullanıcı dostu kartlar üretiyor fiyatları NVIDIA'ya göre uygun oluyor buraya kadar her şey güzel lafım yok. Mavi ekran siyah ekran WattMan daha aklıma gelmeyen hatalar yüzünden kullanıcıyı sisteminden soğutuyor. Bu tarz sorunlarla karşılaşmamış arkadaşlarımız da bizi fanboy ilan ediyor komik.

Dediğiniz kadar sıkıntılı olsa o kadar insan AMD kullanmaz zaten hocam. Sonra fanboy deyince kızıyorsunuz.
Tofaş binilecek araba mı? Bu ülkede aynı fiyata farklı ve güzel marka arabalar olmasına rağmen kaç kişi sırf Doğan hayranlığı sebebiyle Doğan'a biniyor senin haberin var mı? Başka bir şey dememe gerek yok sanırım.

AMD kullanıcı dostu kartlar üretiyor fiyatları NVIDIA'ya göre uygun oluyor buraya kadar her şey güzel lafım yok. Mavi ekran siyah ekran WattMan daha aklıma gelmeyen hatalar yüzünden kullanıcıyı sisteminden soğutuyor. Bu tarz sorunlarla karşılaşmamış arkadaşlarımız da bizi fanboy ilan ediyor komik.
Sırf bu sorunlar yüzünden foruma katıldım. Çok fazla şey öğrendim. Öğrendiklerim ile 2 arkadaşıma sistem topladık. İyi ki bu sorunları yaşamışım diyorum. Hem bu foruma atıldım hem de sürücü sorunlarını hallettim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı