İncelemeleri takip etmesek inanacağız...
Yanlış biliyormuşum demek ki, uyardığınız için sağ olun... Ben RTX 2060 Super'i baz almıştım, ama hepsi aynı değilmiş. Yinede teşekkür ederim
İncelemeleri takip etmesek inanacağız...
Sırf bu sorunlar yüzünden foruma katıldım. Çok fazla şey öğrendim. Öğrendiklerim ile 2 arkadaşıma sistem topladık. İyi ki bu sorunları yaşamışım diyorum. Hem bu foruma atıldım hem de sürücü sorunlarını hallettim.
@Tolga Samet daha bismillah1 hafta olmadı kasaya takalı. Şimdilik sorun yaşamadım. FurMark'ta 74 dereceye sabitleniyor, üstelik 130W yakıyor. Ya sensörler bozuk ya da kart konusunda şansım yaver gitti.
RTX 3050 söylentileri vardı. Gelmeyebilir belki. BU arada GTX 11 diye bir seri hiç olmadı GTX 16 ile karıştırdınız galiba.RTX 3000 serisi geldikten sonra uygun fiyatlı bir seri çıkacak mı bu arada GTX 11 serisi gibi, bilen varsa söylerse sevinirim.
Sıcaklık düşürmek istersen UV Club'a katılabilirsinKayıpsız sıcaklık düşürebilirsin 10 dk uğraşla.
RTX 3050 söylentileri vardı. Gelmeyebilir belki. Bu arada GTX 11 diye bir seri hiç olmadı GTX 16 ile karıştırdınız galiba.
Fanlar FurMark'ta 20 dakikadan itibaren %60 civarı dönüyor. Model ASUS Dual. Oyunlarda 60W - 80W çekiyor ve en fazla 58 derece gördüm. Son açtığım konuda unigine superposition testlerini paylaştım, 62 derece olmuştu en fazla. 45 dakikalık unigine heaven 1080P Max ayarlar + 2X anti aliasing testinde 64 derecede sabitlenmişti.
Şimdilik öyle bir planım yok, 3600X + Vega 56 almayı düşünüyorum birkaç aya. O zaman ihtiyacım olacak gibi.
AMD'nin sorunlarının sürücü değil direkt donanım kaynaklı ve çekirdekte olduğunu düşünüyorum. Bir şeyleri yanlış tasarladılar ve hep karşılarına çıkıyor...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.