Merhaba AMD yonga seti sürücü kurulumu için AMD'nin sitesinden en son sürümünü indirdim. Kurmaya çalıştığımda AMD yüklü sürücüler için bu ayarı yapar gibi bir uyarı geldi. Sonrasında AMD yonga seti kurulumu başarısız dedi. Yükleme özetinde fail yazan sürücüleri kaldırıp tekrar yonga setini kurmak istiyorum, nasıl yaparım? Yükleme özetinde şöyle yazıyor:
Name: AMD Ryzen Power Plan
Version: 8.0.0.13
Install: Fail
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
4 klasör mevcut. 4'ünün içerisinde de .msi uzantılı dosyalar var, onları sırayla çalıştırman gerekiyor. İşlemler bitince bilgisayarını yeniden başlat.
Arkadaşlar AMD Chipset sürücülerinin kurulumu sırasında %0'da takılma vb. sorunlar yaşayanlar için çözüm olması adına üç adımdan oluşan yöntemi paylaşıyorum. Umarım işinizi görür. 1. ADIM AMD Chipset sürücülerini yüklerken yükleme sihirbazının C:\AMD\ klasörü üzerine atmış olduğu dosyaları...
Arkadaşlar AMD Chipset sürücülerinin kurulumu sırasında %0'da takılma vb. sorunlar yaşayanlar için çözüm olması adına üç adımdan oluşan yöntemi paylaşıyorum. Umarım işinizi görür. 1. ADIM AMD Chipset sürücülerini yüklerken yükleme sihirbazının C:\AMD\ klasörü üzerine atmış olduğu dosyaları...