AMD Z270 mi, MSI B360 mı?

MSI z 270 olacaktı pardon
Ben şimdi b360 alıp 6. Nesil i5 8400 kullanamazyımız
Hocam başlıkta AMD demişsin. B360 ile İ5 8400 kullanırsın. İ5 8400 8. nesil bir işlemci 6. nesil değil. Z270 ile İ5 6600, İ5 7600 kullanabilirsin.

Hocam başlıkta AMD demişsin. B360 ile İ5 8400 kullanırsın. İ5 8400 8. nesil bir işlemci 6. nesil değil. Z270 ile İ5 6600, İ5 7600 kullanabilirsin.
Teşeküürler hocam ben biraz daha araştırma yapayım çünkü donanım hakkında pek bir bilgim yok yeni yeni öğreniyorum en son sistemin parçalarını bir konu altında paylaşırım düşüncelerinizi alırım

Teşeküürler hocam ben biraz daha araştırma yapayım çünkü donanım hakkında pek bir bilgim yok yeni yeni öğreniyorum en son sistemin parçalarını bir konu altında paylaşırım düşüncelerinizi alırım
Şuan elindeki parçaları ve kafandaki sistemi yazarsan sana yardımcı olabilirim.

Şuan elindeki parçaları yazarsan sana yardımcı olabilirim.
Şuan elimde parça yok liste oluşturuyorum bilgi ediniyırum yani ana kart ile ekran kartı arasında bi uymkuluk olması gerekiyonu yoksa herhangi bir ekran kartı okurmu ana kart ile işlemci arasındaki bağlantılar .
Özellikle benim merak ettiğim konu ana karttaki RAM muhabbeti mesela bir ana kart 2666 ghz destekliyor yazıyo ama ben o ana karta 2133 ghz takarsam verim alımıyım acaba diye düşünüyorum . olduğu tam bir sistem olsun istiyorum sonradan keşke şöyle yapsaydım falan olsun istemiyorum :))

Bütçeni belirt sana bir liste yapayım. 9. nesil İ5'ler var artık 8. nesil biraz mantıksız.(İ5 8400'den bahsettiğiniz için 8. nesil dedim.)
Oyun performansı bakımından araştırınca i5 8400 çıkıyor karşıma o yüzden onun üzerinden bi ana kart bakıyordum zaten.
Bütçe çok sıkıntılı değil parça parça alıcam yada taksitle bir eşkilde hallederim 5 - 6 bin arası güzel bi sistem düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı