Avast'ı kaldırın. Ağ sürücülerinizi güncelleyin. Kablosuz adaptörü kullanıyorsanız modelini belirtin ve yine sürücülerini güncelleyin. Ayrıca Windows'unuzu da son sürüme güncelleyin.
Aslında orada dediklerini yaptım amma bir şey olmadı sanırım,çünki bu gün yeniden Mavi ekran hatası aldım. 100720-50187-01.dmp (Bugün aldığım Minidump )
Yeni dosyaları direkt kendiniz atmalısınız, bizim sormamıza gerek yok. Neredeyse her mesajımın sonunda belirtiyorum zaten.
Open VPN ve Avira'yı kaldırın. Ayrıca Avast'ı kaldırın demiştim, hala gözüküyor. Windows güncellemesini de yapmamışsınız. Dediklerimi yapmazsanız sorun çözülmez.
Yeni dosyaları direkt kendiniz atmalısınız, bizim sormamıza gerek yok. Neredeyse her mesajımın sonunda belirtiyorum zaten.
Open VPN ve Avira'yı kaldırın. Ayrıca Avast'ı kaldırın demiştim, hala gözüküyor. Windows güncellemesini de yapmamışsınız. Dediklerimi yapmazsanız sorun çözülmez.
open vpn yox,pshiphon var, avastı kaldırıb avirayı kurdum windows güncellemesini yapmışdım amma bir de yaparım. İşe yarar ve ya yaramazsa yeniden yazarım.
Peki virus programı olarak hangi programı kurayım?