nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.558 Çözümler 1 30 Haziran 2021 #1 Merhabalar. AMD ekran kartı kullanıyorum ve oyunlardaki vuruşlarımı otomatik olarak kaydetmesini istiyorum. NVIDIA Shadow Play gibi AMD için böyle bir program var mı?
Merhabalar. AMD ekran kartı kullanıyorum ve oyunlardaki vuruşlarımı otomatik olarak kaydetmesini istiyorum. NVIDIA Shadow Play gibi AMD için böyle bir program var mı?
c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 30 Haziran 2021 #2 AMD Radeon ReLive diye bir şey duymuştum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
KS KS nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.558 Çözümler 1 30 Haziran 2021 #3 c1unky dedi: AMD Radeon ReLive diye bir şey duymuştum. Genişletmek için tıkla... ReLive bildiğim kadarıyla direk video kaydı alıyor. Shadow Play gibi bir şey arıyorum yani sadece önemli anları kaydedecek. Artı 0 Eksi
c1unky dedi: AMD Radeon ReLive diye bir şey duymuştum. Genişletmek için tıkla... ReLive bildiğim kadarıyla direk video kaydı alıyor. Shadow Play gibi bir şey arıyorum yani sadece önemli anları kaydedecek.
c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 30 Haziran 2021 #4 Shadow Play'de vuruşları otomatik kaydetme mi varmış? Bende NVIDIA var ama bilmiyordum. Artı 0 Eksi
KS KS nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.558 Çözümler 1 30 Haziran 2021 #5 c1unky dedi: Shadow Play'de vuruşları otomatik kaydetme mi varmış? Bende NVIDIA var ama bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Evet vuruşları otomatik kaydediyor. Çok güzel bir özellik AMD tarafında yok gibi sanırım bu özellik. Artı 0 Eksi
c1unky dedi: Shadow Play'de vuruşları otomatik kaydetme mi varmış? Bende NVIDIA var ama bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Evet vuruşları otomatik kaydediyor. Çok güzel bir özellik AMD tarafında yok gibi sanırım bu özellik.
c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 30 Haziran 2021 #6 nazario9 dedi: Evet vuruşları otomatik kaydediyor. Çok güzel bir özellik AMD tarafında yok gibi sanırım bu özellik. Genişletmek için tıkla... Nasıl açılıyor ki mesela Valorant'daki vuruşları ben kaydetmeden mi kaydediyor. Artı 0 Eksi
nazario9 dedi: Evet vuruşları otomatik kaydediyor. Çok güzel bir özellik AMD tarafında yok gibi sanırım bu özellik. Genişletmek için tıkla... Nasıl açılıyor ki mesela Valorant'daki vuruşları ben kaydetmeden mi kaydediyor.
KS KS nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.558 Çözümler 1 30 Haziran 2021 #7 c1unky dedi: Nasıl açılıyor ki mesela Valorant'daki vuruşları ben kaydetmeden mi kaydediyor. Genişletmek için tıkla... YouTube üzerinde detaylı videosu var izlerseniz daha net bir şekilde anlarsınız. Artı 0 Eksi
c1unky dedi: Nasıl açılıyor ki mesela Valorant'daki vuruşları ben kaydetmeden mi kaydediyor. Genişletmek için tıkla... YouTube üzerinde detaylı videosu var izlerseniz daha net bir şekilde anlarsınız.