AMD'de sürücü indirilirken verilen uyarı ne anlama geliyor?

Farukkkkk

Centipat
Daha fazla  
Driver indirirken bu yarı geldi sonra da indi başarı ile indi dedi bir sorun da çıkmadı ama emin olamadım.

IMG_20240810_205544.jpg

Desteklenmeyen Kart.
Grafik/Ekran kartı ile alakalı bir sorun var, grafik kartının minimum gereksinimleri sağladığını ve en son drivlerların indiğinden emin olun diyor, sanırım açtığınız uygulamayı kartınız desteklemiyor.

Desteklenmeyen kart.
Grafik/Ekran kartı ile alakalı bir sorun var, grafik kartının minimum gereksinimleri sağladığını ve en son drivlerların indiğinden emin olun diyor, sanırım açtığınız uygulamayı kartınız desteklemiyor.

Zaten sorun da burada ekran kartımı sistemim gayet de destekliyor 1 yıl önce aldım sistemi zaten Driver'ı da bir yıldır kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı yeni gelen Update ile bu sorun ilk kez görüyorum.

Kullandığınız uygulama ve ekran kartınız ne tam olarak?

RX6650 XT uygulama ne derken tam olarak söylediğini anlayamadım ama Driver'ı kastettiğini düşüneceğim driver da RX6650 XT'nin Driver'ı geçen sene indirmiştim yanlış Drive'a indirmediğime kesinlikle eminim zaten indirsem kabul etmez bildiğin gibi bir yıldır da Driver'ı kullanıyordum yeni güncelleme gelmişti bugün indirdim indirirken %70'deyken böyle bir sorun aldım ilk kez böyle bir şey yaşandı bu yeri ya tamam dedim sonra driver indirildi başarı ile indirildi yazısını da aldım sorun yok gibi gözüküyor ama yine de aklıma takıldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı