AMD'den Nvidia'ya geçme

HighTechLowLife

Megapat
Bu zamana kadar hep AMD sistem kullandım, ekran kartı dahil. Yeni sistemime 5700 XT düşünüyordum doğal olarak ama gerçekten çok fazla problemi olduğu için beni ikilemde bıraktı?
AMD ekran kartlarından NVIDIA kartlarına geçiş yapıp pişman olan var mı acaba?
Sürücü desteği 2 yıl sonra bilerek kötü yapılıyormuş gibi yorumlar görmüştüm NVIDIA için. Ne kadar doğru?
Çünkü aldığım kartı 4-5 yıl kullanmak istiyorum.
5700 XT fiyat aralığında alacağım NVIDIA ekran kartı performansı, 5700 XT modeline kıyasla düşük mü kalır?
Malum fiyat farkları olduğu için.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD ekran kartlarından NVIDIA kartlarına geçiş yapıp pişman olan var mı acaba?
Sanmıyorum, bir sebep yok.
Sürücü desteği 2 yıl sonra bilerek kötü yapılıyormuş gibi yorumlar görmüştüm NVIDIA için. Ne kadar doğru?
Böyle bir şey yok. Onlarca test var, bakabilirsiniz.
5700 XT fiyat aralığında alacağım NVIDIA ekran kartı performansı, 5700 XT modeline kıyasla düşük mü kalır?
Giriş ve orta seviye soğutması olan RTX 2070 alabilirsiniz.

Şimdi problem yaşama meselesi ;

+Aaaa bal tatlıymış!
-Nereden biliyorsun?
+Fırıncı yerken abim görmüş.

olarak herkesin bir fikri var ürünler hakkında.Tecrübe etmeden bilemeyiz.Belki çok güzel grafik kartları ama senin aldığın fabrikasyon olarak hatalı denk gelecek ?
Grafik kartlarında her bütçeye uygun seçenekler mevcut, firmalar arası fiyat farkları doğuyor.Bu nokta da bütçe eğer önemli ise en iyi fiyata en iyi performansı veren kartı tercih etmek gerek.Testlerini kıyaslayıp fiyata göre tercih edebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı