PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 8 Temmuz 2021 #31 T21 dedi: Elektrik faturası kim bilir nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Son model sistem toplayan elektrik faturasını mı düşünecek?
T21 dedi: Elektrik faturası kim bilir nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Son model sistem toplayan elektrik faturasını mı düşünecek?
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #32 Aşkım AMD <3.
Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Temmuz 2021 #33 PazaniL dedi: Son model sistem toplayan elektrik faturasını mı düşünecek? Genişletmek için tıkla... Konu kapanmıştır. İyi günler.
PazaniL dedi: Son model sistem toplayan elektrik faturasını mı düşünecek? Genişletmek için tıkla... Konu kapanmıştır. İyi günler.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #34 PazaniL dedi: Son model sistem toplayan elektrik faturasını mı düşünecek? Genişletmek için tıkla... Çıkar çıkmaz alabilen kişiler için sorun yok ama aylarca para biriktirip alan kişiler için büyük sorun.
PazaniL dedi: Son model sistem toplayan elektrik faturasını mı düşünecek? Genişletmek için tıkla... Çıkar çıkmaz alabilen kişiler için sorun yok ama aylarca para biriktirip alan kişiler için büyük sorun.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #35 PazaniL dedi: Son model sistem toplayan elektrik faturasını mı düşünecek? Genişletmek için tıkla... Ben düşünüyorum, cepte para olsa bile masrafımı azaltmazsam beş parasız kalabilirim bir gün.
PazaniL dedi: Son model sistem toplayan elektrik faturasını mı düşünecek? Genişletmek için tıkla... Ben düşünüyorum, cepte para olsa bile masrafımı azaltmazsam beş parasız kalabilirim bir gün.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 8 Temmuz 2021 #36 Intel konuşur AMD yapar.
Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Temmuz 2021 #37 Linuxginar dedi: Intel konuşur AMD yapar. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ne böyle parti sloganı gibi
Linuxginar dedi: Intel konuşur AMD yapar. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ne böyle parti sloganı gibi
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 8 Temmuz 2021 #38 Huso112 dedi: Hocam bu ne böyle parti sloganı gibi Genişletmek için tıkla... Şşt, yeni fotoğraf ekledim. Öyle zaten.
Huso112 dedi: Hocam bu ne böyle parti sloganı gibi Genişletmek için tıkla... Şşt, yeni fotoğraf ekledim. Öyle zaten.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 8 Temmuz 2021 #39 Umarım fiyatları ülkemiz için alınabilir derecede olur.
Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Temmuz 2021 #40 Linuxginar dedi: Şşt, yeni fotoğraf ekledim. Öyle zaten. Genişletmek için tıkla... Parti kur oy verelim başganım. Yol istiyoz yoool. Ecmel dedi: Umarım fiyatları ülkemiz için alınabilir derecede olur. Genişletmek için tıkla... İnşallah. Zaten AMD, Türkiye için hep f/p tercihi değil miydi?
Linuxginar dedi: Şşt, yeni fotoğraf ekledim. Öyle zaten. Genişletmek için tıkla... Parti kur oy verelim başganım. Yol istiyoz yoool. Ecmel dedi: Umarım fiyatları ülkemiz için alınabilir derecede olur. Genişletmek için tıkla... İnşallah. Zaten AMD, Türkiye için hep f/p tercihi değil miydi?