AMD'den oyun işlemcileri geliyor!

Piyasada az sayıda rakip olunca bazen rakipler birlikte kazanç elde etmek için bazı adımlar atıyorlar diye düşünüyorum.

İroni amacıyla yazmıştım ama fark edemediniz sanırsam ne anlatmak istediğimi, Intel yok olacak veya batacak bir firma değil diyerek yorumumu burada sonlandırıyorum...
Batmasa bile tercih edilecek bir firma olmayacaktır. Sadece 11400 gibi fiyat performans ürünleri çıkartıp satabilirler. Tabi oda yüksek ihtimalle AMD'nin yeni nesil işlemcileri henüz çıkartmadığı için olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
O sizin kişisel görüşünüzdür, ama unutmayın ki şu anki hükümetler gibi AMD de daimi olarak zirvede ve sürekli bir biçimde kalmayacaktır, bu işler inişli çıkışlı olarak süreklilik arz eden bir döngüyle işler. Tekelleşmenin nasıl bir durum olduğunun da hala farkında olmak istememeniz de ayrı bir üzücü durum, size iyi forumlar...

Gönül istiyor RX 6000 serisi GPU almak fakat piyasanın farklı planları var...

Tekelleşme konusunda benim elimden bir şey gelmiyor maalesef. Sizin geliyor ise buyrun yeni firma kurup AMD karşısında durabilirsiniz veya gidip bile bile yerinde sayan sadece frekans arttırmak için çekirdek düşürmeyi bile göze alan Intel'in işlemcilerini alabilirsiniz. Bu arada avantaj kimin elindeyse zirveyi bırakıp bırakmamakta onun elindedir. Spor ligi değil ki bu her sene sıfırlansın. Kim kendini daha çok geliştirirse zirve onun olacaktır. Bu Intel içinde geçerli AMD içinde.

Okuduğunuzu anlamadan farklı farklı yorumlar yapmaya başlamışsınız bile, sizin gibi AMD fanlarından da beklenen ve şaşırtmayacak düzeyde bir hareket, şu dakika itibarıyla muhatap olmaya değecek değilsiniz, zamanıma yazık, sizin gibilere değmez...

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle kullanıcı dostu olursa kalır zirvede. Nvidia'nın eski kartlarına bile DLSS alternatifi getiren bir şirket.

Adam fanlık yapmadı, sen AMD'nin başarısını beğenmiyorsun galiba. Üslübuna dikkat et kardeş, ban yersin. Böyle basit şeyler ile insanlara hakaret edici şeyler yazman, asıl senin zeka seviyeni belli eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…