AMDKMDAP görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti

Viselt

Hectopat
İşlemcim Ryzen 3 2200G ekran kartım ASUS STRIX 570 aldığım hata normalde WattMan hatası ama WattMan olarak almıyorum artık olay görüntüleyicisi yerinde amdkmdap görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu hatası alıyorum. PC'yi aldığımdan beri bu hatayı yaşıyorum nasıl kurtulayacağım bundan?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş dediğiniz ayarları denedim 2 gün idare etti ondan sonra tekrar yapmaya başladı ve ayrıdan bu hatayıda veriyor. Bu arada PSU kaliteli.

ffff.PNG

Olay Yöneticisindeki Kaynakları DistributedCOM olanların açıklaması her zaman farklı oluyor lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş ekran kartımı çıkarıp apu olarak kullanmayı denedim mavi ekran vermeye başladı bunun sorunu ne?
@Recep Baltaş bir ara ekran kartım takılı olduğu halde mavi ekran verdi (2. ekranı işlemci ekran kartı ile kullanıdığım için herhalde) verdikden sonra bluescreenview i yükleyip baktım bu vardı.
Ekran Alıntısı.PNG

@Recep Baltaş Lütfen yardım edin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı