AMD'nin 6000 serisi üzerinde çalıştığı yeni bir sürücü var mı?

MehmetSLH

Hectopat
Makaleler
1
Bunu bilmek ne kadar zor kolay bilmiyorum fakat 7000 serisi üzerinde çalışıyorlar tek bildiğim bu en son 22.11.2 çıkarttılar daha çıkarırlar mı sizce yoksa tamamen 7000 serisine mi odaklanırlar? Teşekkürler.

RX 6600 kullanıyorum hocam inşallah çıkarmazlar bence en iyisi 22.5.1 2022 Mayıs ayındaki versiyondu yeni gelenler kartları kısıtlamaya yönelik hareketler ticaret politikası gereği yeni ekran karti aldırmak için yapıyorlar zaten eski sürümleri hemen siteden kaldırmış AMD mesela 22.5.1 sürümünün mayıs ayındaki driveri yok sitede! Güncellenmiş olanlar yeniler hep watman veriyor ya da buradaki habere göre kartlar yanabiliyor ne yapın yapın güncel driverdan vazgeçin.

Şimdi de Radeon RX 6000 ekran kartlarında hatalar ortaya çıkmaya başladı

6000 gibi diğer serilerine göre daha çok tutan GPU serisine sırf 7000 serisi için desteği kesmez diye düşünüyorum.Şuan 7000 serisi için iyileştirmeler yapıyorlar yüksek ihtimal, yakın zamanda yeni sürücüleri çıkarırlar.

RX 6600 kullanıyorum hocam inşallah çıkarmazlar bence en iyisi 22.5.1 2022 Mayıs ayındaki versiyondu yeni gelenler kartları kısıtlamaya yönelik hareketler ticaret politikası gereği yeni ekran karti aldırmak için yapıyorlar zaten eski sürümleri hemen siteden kaldırmış AMD mesela 22.5.1 sürümünün mayıs ayındaki driveri yok sitede! Güncellenmiş olanlar yeniler hep watman veriyor ya da buradaki habere göre kartlar yanabiliyor ne yapın yapın güncel driverdan vazgeçin.

Nasıl bu kadar rezalet sürücü yapmayı beceriyorlar anlamıyorum benim de oyunda yüksek FPS almama rağmen akıcılık olmayan bir sorunum var güncelleme bekliyorum bu arada 22.5.1 sitede gözüküyor ama mayıs ayı arasında nasıl bir fark bilemiyorum.

Bende 6600 kullanıyorum.Alt sürümdeyim yeni sürüme geçecektim fakat yeni sürücü ilk çıktığı zamanlarda forumlarda bunla ilgili hatalar yaşayanları gördüm ve yeni sürüm gelmeden giderilemeyecek şekildeydi.İşlem halinde iken çökmeler mi dersin,görüntünün gidip gelmesi, FPS düşüklüğü vs. ne ararsan var.
İyiki sürücü otomatikte değildi,şuan hiçbir sorunum yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı