Merhaba, RX 6650XT almayı düşünüyorum ama araştirdigimda AMD ekran kartlarında WattMan sorunu yazılım sorunu vb şeylerin olduğunu okudum bu sorunları RX 6650XT de yaşar mıyım alırsam pişman olur muyum?
RX 6800 XT kullanıcısıyım, şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım. RX 66XX serisi kullanan arkadaşlarım var onlardan da hiçbir problem görmedim duymadım beraber oyunlar oynuyoruz. Geçmiş günlerde 23.8.2 Driver'ı geldi ve bu driver ile birlikte GTA 5'teki FPS oranım gözle görülür bir şekilde ortalama 15 FPS arttı. AMD yazılımlarını güçlendirir ve yakın zamanda FSR 3'ü de çıkarırsa mükemmel bir hale gelebilir. Saf güç ve donanım olarak gayet güzeller zaten.
Merhaba, RX 6650XT almayı düşünüyorum ama araştirdigimda AMD ekran kartlarında WattMan sorunu yazılım sorunu vb şeylerin olduğunu okudum bu sorunları RX 6650XT de yaşar mıyım alırsam pişman olur muyum?
Sinerji Ares Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6650XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun