Umut Renas
Femtopat
Daha fazla
Toplama sistem alıp ikinci ele düşerseniz çok yırtarsınız.
Cidden, ikinci el işlemciler 5-6 ay kullanılmış olsa bile piyasa fiyatının 1-2K altından satılıyor.
Ekran kartları da aynı. 5-6 ay kullanılmış garantili kutulu faturalı bir ekran kartı bulabilirsiniz gene piyasa fiyatının altına.
Biraz araştırsanız çok para çıkarır onunla kaliteli klavye, mouse, mikrofon tarzı ekipmanları bedava getirebilirsiniz.
Onun dışında soruya gelecek olursam RX 6600 kullanıyorum bir şeye rastlamadım daha.
Teşekkürler ilginiz için. 2 ellere fazla güvenemiyorum ve uzun ömürlü bir şey almak istiyorum beni 4 yıl falan götürmesini istiyorum ondan sıfır tercih edeceğim galiba ama yine de önerinizi gözden gecirecegim
![]()
Sinerji Ares Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6650XT [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Ares Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6650XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
AMD R5 5500 - SAPPHIRE RX6700 - ASUS A520M-A PRO - 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5500 - SAPPHIRE RX6700 - ASUS A520M-A PRO - 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İşlemciyi 5600 yaparak tercih edebilirsiniz.
14, 5K ya ince hesapta aynı sistem var ama oradaki ekran kartı ASUS ROG STRIX buradaki ASUS Dual hangisini tercih etmeliyim sizce?