AMD'nin 6000 serisinde yazılım sıkıntıları var mı?

Toplama sistem alıp ikinci ele düşerseniz çok yırtarsınız.

Cidden, ikinci el işlemciler 5-6 ay kullanılmış olsa bile piyasa fiyatının 1-2K altından satılıyor.

Ekran kartları da aynı. 5-6 ay kullanılmış garantili kutulu faturalı bir ekran kartı bulabilirsiniz gene piyasa fiyatının altına.

Biraz araştırsanız çok para çıkarır onunla kaliteli klavye, mouse, mikrofon tarzı ekipmanları bedava getirebilirsiniz.

Onun dışında soruya gelecek olursam RX 6600 kullanıyorum bir şeye rastlamadım daha.

Teşekkürler ilginiz için. 2 ellere fazla güvenemiyorum ve uzun ömürlü bir şey almak istiyorum beni 4 yıl falan götürmesini istiyorum ondan sıfır tercih edeceğim galiba ama yine de önerinizi gözden gecirecegim

İşlemciyi 5600 yaparak tercih edebilirsiniz.

14, 5K ya ince hesapta aynı sistem var ama oradaki ekran kartı ASUS ROG STRIX buradaki ASUS Dual hangisini tercih etmeliyim sizce?

Teşekkürler ilginiz için. 2 ellere fazla güvenemiyorum ve uzun ömürlü bir şey almak istiyorum beni 4 yıl falan götürmesini istiyorum ondan sıfır tercih edeceğim galiba ama yine de önerinizi gözden gecirecegim.

14, 5K ya ince hesapta aynı sistem var ama oradaki ekran kartı ASUS ROG STRIX buradaki ASUS Dual hangisini tercih etmeliyim sizce?

Sinerji'deki sistemi tercih edin, ince hesapta kasa ve SSD değiştirince 16.00 TL'yi geçiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı