AMD'nin 6000 serisinde yazılım sıkıntıları var mı?

Teşekkürler ilginiz için. 2 ellere fazla güvenemiyorum ve uzun ömürlü bir şey almak istiyorum beni 4 yıl falan götürmesini istiyorum ondan sıfır tercih edeceğim galiba ama yine de önerinizi gözden gecirecegim

14, 5K ya ince hesapta aynı sistem var ama oradaki ekran kartı ASUS ROG STRIX buradaki ASUS Dual hangisini tercih etmeliyim sizce?

Sinerji'deki sistemi tercih edin, ince hesapta kasa ve SSD değiştirince 16.00 TL'yi geçiyor.

Sinerji'deki sistemi tercih edin, ince hesapta kasa ve SSD değiştirince 16.00 TL'yi geçiyor.

Evet doğru ama İşlemciyi 5 5600 yap ak için 1K daha fazla veriyoruz Sinerji'de daha uygun olur bence İncehesap

Evet doğru ama İşlemciyi 5 5600 yap ak için 1K daha fazla veriyoruz Sinerji'de daha uygun olur bence İncehesap.

İşlemciyi 5600 yapacaksanız vatandaki sisteme bakın. İncehesap'tan almayı düşünüyor iseniz, 5600+ B450M BitFenix kasa + PNY SSD seçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…