AMD'nin ekran kartı denetim masası var mı?

Krestro

Centipat
Benim MSI RX550 4 GB ekran kartım var.

NVIDIA, AMD, Intel ekran kartlarında denetim masaları oluyor, performans ayarları gibi. Masaüstüne sağ tıklayınca gözüküyor zaten. Ama yeni ekran kartımda böyle bir şey yok. Olması mı lazım? Onu anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim MSI RX550 4 GB ekran kartım var.

NVIDIA, AMD, Intel ekran kartlarında denetim masaları oluyor, performans ayarları gibi. Masaüstüne sağ tıklayınca gözüküyor zaten. Ama yeni ekran kartımda böyle bir şey yok. Olması mı lazım? Onu anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kardeşim driver indirip kurdun mu? Ekran kartını takınca şıp diye o denetim masası gelmez.

Dostum verdiğim linkten işletim sistemine hangisi uygunsa indir ve kur. Kurulum sırasında özel kurulumu seç. Temiz kurulum yap ya da önceki sürücüleri kaldır tarzında bir seçenek var. Onu mutlaka seç ki önceki driverlerin hepsini silsin.

dönüştürücü siparişimi bekliyorum televizyona bağlamıştım.Dönüştürücü gelince deniycem

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı