AMD'nin en iyi yazılım sürümü

rocpai212

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
Rx580
AMD'nin çok da eski olmayan önerebileceğiniz sürümü var mı? Varsa paylaşır mısınız?

Hangi işletim sistemi için?

Neden bu sürümü öneriyorsunuz?

21.10.2 sürümü WHQL'di, ama 22.3.1 de WHQL. Diğerleri beta sürücüler, 22.3.1 benim tavsiyem güncellik açısından. Zaten WHQL.

En son çıkan sürücüden önce hep bu sürüm WHQL'du. Ayrıca güncel sürücü de hala RX 500 serisinde bazı oyunlarda problemlerle var düzeltilmeyen.

Tamamdır teşekkürler deneyip kurucağım
21.10.2 sürümü WHQL'di, ama 22.3.1 de WHQL. Diğerleri beta sürücüler, 22.3.1 benim tavsiyem güncellik açısından. Zaten WHQL.

Cyberpunk 2077 oyununda sorun yaşadığım için https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-21-10-2 indirip sorunu çözmüştüm sonra en son driver ı yükledim fakat ekran bazen donup karıncalanmalar oluyor bu yüzden bu konuyu açtım önerdikleriniz olmazsa yeniden yukarıda atıığım sürümü indireceğim.

AMD'nin 21.Q4 veya 21.8.2 sürümünü öneririm. Vİdeodaki yorumları incelersen bir karara varabilirsin belki. O kanalda sürekli driver karşılaştırmaları yapılıyor ve yorumlar çok iyi geri bildirim oluyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…