AMD'nin önümüzdeki 5 yıl içinde piyasanın lideri konumuna gelmesi ihtimali

ShadowMaster

Megapat
Daha fazla  
AMD son birkaç yıldır çok büyük atılımlar yaptı ve Intel'i yakaladı. Bu da en çok biz kullanıcılara yaradı. Intel'in yanlış politikaları yüzünden Ryzen serisi Intel işlemcileri için alternatif oldular. AMD ise şu an GPU konusunda NVIDIA'yı yakalamak üzere özellikle son çıkardığı 6800XT ve 6900XT ile RTX 3080 ve 3090 için güzel alternatifler. AMD'nin şu an yapması gereken şey ise yazılımsal olarak kendilerini geliştirmek. GPU sürücülerinin sorunlarını çözdükleri zaman daha çok tercih edilecek AMD ekran kartları. Ben bile geçmişteki 3 bilgisayarımda Intel ve NVIDIA tercih etmiş biri olarak bu rekabbetten çok memnunum ve AMD bu şekilde ilerlerse bir sonraki tercihim kesinlikle AMD'den yana olacaktır. Sizin düşünceleriniz nedir? Şuraya birkaç video bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

f85e8897-506d-41f9-8726-6ad8253f4775.jpg

Intel işlemcilerde durum böyle olduktan sonra ve AMD ile performans arasında dağlar kadar fark olduktan sonra Intel'in şansı yok.

Tabii ki de amd 5 yılda İntel'e fark atar ama intel yeni yeni şeyler üretip de sıcaklığı düşürüp performans için çalışmaya başlarsa AMD'yi yakalayabilir.

Hocam umarım yakalarlar ve daha ucuza daha kaliteli kartlar edinebiliriz.

Bende onu isterim hatta şu an AMD ekran kartı kullanıyorum ama ara ara hala yazılım olarak beni çileden çıkarttığı oluyor. Umarım bu olayları kısa sürede çözerler ve rekabet edecek düzeyde RTX ve DLSS performansı yakalarlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı