AMD'nin bu küçültme işleminde Nvidia'nin önüne geçeceğini düşünüyorsunuz o zaman? Nvidia'nın düşüremediğini söylediniz. O zaman bir sınır var. Bunu AMD aşacak mı?
Bence çok güzel ürünler çıkartacak işlemci konusunda. Hatta reklamında yanılmıyorsam küçüklüğünden bahsediyordu. İntel'in ekran kartları çok saglam olacak bence.
Bu küçültme işlemi gerekli gücü AMD'ye verir umarım. Rekabetçi bir ortam bizim işimize gelir. AMD TDP değerleriyle hep başı dertte oldu. AMD'nin güç kullanımının bu sayede Nvidia'nın altına düşerse güzel olur.
İşlemci kısmında İntel 9. nesil beklentileri karşılayacak mı bakalım? Ryzen serisi ile başarı yakaladı. Şimdi İntel taktiğine döndü olay. %10, %15 performans artışları ile gidiyor. 7 nm işlemcilere bakacaz artık.
Vega fiyaskosu sonrası AMD tarafında cenaze evi gibi sessizlik hakim olunca sanki Nvidia ile rekabeti bırakıp daha çok Intel ile çekişmeyi düşünüyorlar.