AMD'nin sürücü güncelleştirmesi ardından FPS artmadı

efew0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Arkadaşlar birkaç saat önce AMD'nin sürücüsünü güncelledim. Ama iddia edilen oyunlarda FPS artışı sağladığıydı. Bende normal bir biçimde kurdum. Fakat Valorant gibi bir oyunda FPS'im az da olsa yükselmedi, aksine çok çok çok az FPS düşmesi yemeye başladım. Yeni sürücünün avantajları her oyuna etki etmemesi normal mi? DDU ile silip baştan kurmadım vs. diye mi?

Valla iyi bir ekran kartınız varsa 300'den 350'ye niye çıkmadı demek (buna benzer böyle bir durum varsa, örnek olarak) biraz saçma oluyor, monitörün yenileme hızına bağlı sonuçta.

Valla iyi bir ekran kartınız varsa 300'den 350'ye niye çıkmadı demek biraz saçma oluyor, monitörün yenileme hızına bağlı sonuçta.
Ekran kartı yok işte hocam sorun orda başlıyor. Laptop hocam şuan bendeki R7 5825U model işlemcisi var ona sürücü yükledim yani yeni sürücüyü indirebildiğime göre FPS artışı sağlaması lazımdı bence.

Orası öyle tabii de ben bugüne kadar yüklediğim hiç bir sürücüde FPS artışı aramamıştım, biraz da AMD ve NVIDIA'nın keyfine bakıyor bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…