AMD'nin Vermiş Olduğu Oyun Kodlarını Buradan Satabilir Miyim?

Jibijeb

Hectopat
AMD bazı ürünlerinin alımı sonrası hediye olarak oyun veriyor. Kodları aldım lakin kullanmadım ve kullanmayı da düşünmüyorum. Boşuna kenerda duracağına almak isteyen çıkabilir diye konu açma gereği duydum.

Buradan böyle bir işleme izin var mı?

Var ise ilgilenenler haber verebilir.

Oyunlar:
Borderlands 3
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
The Outer Worlds

(Ayrıca oyunlar, oyun içi eşya da içeriyormuş.)

Oyun fiyatları sitelerinde sürümlerine göre değişiyor. Standart sürüm olmayabilirler lakin ben en düşük fiyat olan standart sürüm kabul ederek satabilirim.

Borderlands 3 309 TL olarak görünüyor.
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint 309 TL olarak görünüyor.
The Outer Worlds Yakında çıkacakmış, fiyat bilgisi bulamadım.

Son düzenleme:
AMD bazı ürünlerinin alımı sonrası hediye olarak oyun veriyor. Kodları aldım lakin kullanmadım ve kullanmayı da düşünmüyorum. Boşuna kenerda duracağına almak isteyen çıkabilir diye konu açma gereği duydum.

Buradan böyle bir işleme izin var mı?

Var ise ilgilenenler haber verebilir.

Oyunlar:
(Ayrıca oyunlar, oyun içi eşya da içeriyormuş.)
Borderlands 3
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Hocam ben o oyunları aldığınız ürün ile kullanabiliyorsunuz diye biliyorum. Mesela RX570 aldınız. Kodu verdiler. O kodu RX570 olmadan kullanamıyorsunuz. Yani başka bir bilgisayarda kodu kullanamayabilirler. Eğer böyle bir şey yoksa beni de bilgilendirin lütfen bende merak ediyorum. 🙂

Hocam ben o oyunları aldığınız ürün ile kullanabiliyorsunuz diye biliyorum. Mesela RX570 aldınız. Kodu verdiler. O kodu RX570 olmadan kullanamıyorsunuz. Yani başka bir bilgisayarda kodu kullanamayabilirler. Eğer böyle bir şey yoksa beni de bilgilendirin lütfen bende merak ediyorum. 🙂
Onu bilmiyorum işte. :) Malum, kodları yolladılar lakin kullanmadım. Şöyle söyleyeyim 3900X aldığım için verdiler bana. İşlemcide de aynı mantık nasıl işleyecek bilemedim.

Deneyen olduysa bizi de bilgilendirse keşke. :)

Oyun fiyatları sitelerinde sürümlerine göre değişiyor. Standart sürüm olmayabilirler lakin ben en düşük fiyat olan standart sürüm kabul ederek satabilirim.

Borderlands 3 309 TL olarak görünüyor.
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint 309 TL olarak görünüyor.
The Outer Worlds Yakında çıkacakmış, fiyat bilgisi bulamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı