Çözüldü AMD'nin World War Z Kodları Çalışmıyor!

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
42
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz
AMD'nin 50. yıl için verdiği World War Z kodlarını hiç kimse kullanamadı. Epic Games üzerinden kodu girdiğimizde, böyle bir kod yok hatası alıyoruz. Kısa sürede hatanın düzeleceğini umuyoruz. Bu konuyu ise, doğrulayabilen arkadaş var mı diye açtım.

Çözüm
24 saat içinde yeni kodlar gelecek arkadaşlar.

1563906234504.png
Eki Görüntüle 419405

Atladığım bir yer yoksa burada 29 Temmuz gece 24:00'da son bulacağı yazıyor.

Zaten hata: Süresi dolmuş kod diye geçmiyor ki.
Bu zaten AMD'nin verdiği kuponun süresi diye biliyorum. Oyun kodunun süresinin geçmesi gibi bir saçmalık olmaz.
Epic Games, World War Z adlı bağlantıdan destek almamızı söylüyor. Sorun Epic Games'te var. World War Z destek ekibi ne yapsın ki? Anlamadım bu işi. Sadece satın alma ve oyun indirme işlemleri ile ilgili sorunlara yardımcı olabilirmiş Epic Games Bey.

Bu zaten AMD'nin verdiği kuponun süresi diye biliyorum. Oyun kodunun süresinin geçmesi gibi bir saçmalık olmaz.
Epic Games, World War Z adlı bağlantıdan destek almamızı söylüyor. Sorun Epic Games'te var. World War Z destek ekibi ne yapsın ki? Anlamadım bu işi. Sadece satın alma ve oyun indirme işlemleri ile ilgili sorunlara yardımcı olabilirmiş Epic Games Bey.

"c.Redemption Period: The Coupon Code must be redeemed no later than August 31, 2019 to obtain Application downloads after which the Coupon Code is void. "

Hocam bu madde de etkinleştirme süresinin 31 Ağustos'da biteceğini söylemişler, ondan bahsetmek istemiştim yazmayı unutmuşum ben. Yoksa yanlış mı çeviriyorum İngilizcem iyi değil o kadar da :D

Haydee. Bakalım en son nereye yönlendirecekler. Yapım ekibinin evine filan gideriz bu gidişle :D

"c.Redemption Period: The Coupon Code must be redeemed no later than August 31, 2019 to obtain Application downloads after which the Coupon Code is void. "

Hocam bu madde de etkinleştirme süresinin 31 Ağustos'da biteceğini söylemişler, ondan bahsetmek istemiştim yazmayı unutmuşum ben. Yoksa yanlış mı çeviriyorum İngilizcem iyi değil o kadar da :D

Haydee. Bakalım en son nereye yönlendirecekler. Yapım ekibinin evine filan gideriz bu gidişle :D
31 Ağustos'ta biteceğini görmemişim hocam kusura bakmayın. Yaptıkları iş çok saçma.

Epic Games'e biz mağdur olduk falan yazdım. Benden kodu istediler. Ne olacak göreceğiz.

1563896546533.png

"8 Haziran 2019 tarihinde yayınlandı:
OYUN KAMPANYASI SÜRE UZATIMI
Kampanya dönemi 29 Haziran 2019 tarihinde sona erer ve kupon kodları en geç 30 Temmuz 2019 tarihine kadar kullanılmalıdır."

Kodları kullanmak için 1 haftanız daha var. Koşulları okumadan konuşmak kolay ama yanlış. Kodları AMD yapmadığı için Epic Games ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

Kaynak: Hüküm ve Koşullar - AMD Rewards (AMD 50th Anniversary Game Bundle)

Son düzenleyen: Moderatör:
"8 Haziran 2019 tarihinde yayınlandı:
OYUN KAMPANYASI SÜRE UZATIMI
Kampanya dönemi 29 Haziran 2019 tarihinde sona erer ve kupon kodları en geç 30 Temmuz 2019 tarihine
kadar kullanılmalıdır."

Kodları kullanmak için 1 haftanız daha var. Koşulları okumadan konuşmak kolay ama yanlış. Kodları AMD yapmadığı için Epic Games ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

Kaynak: Hüküm ve Koşullar - AMD Rewards (AMD 50th Anniversary Game Bundle)

Dostum 30 Temmuz AMDRewards için verilen süre. Oyun kodlarının 30 Ağustosa kadar yazıyor. Önceki sayfada attığım resimin "1.c" maddesini oku.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı