AMD'nin yeni ekran kartları

• Konuyu başlatan 5996
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2.472
Amd bu sefer yapmış mı ? hep beraber çıkınca ğöreceğiz. Yeni çıkan kartlar yanında yeni oyunlarla gelebilir. Amd'nin Türkiye çalışanlarına duyurulur. 7000 serisi kampanya yaptı kartların yanında oyun kapmanyası Amd'nin sayfasında (papua yeni gine) bile vardı. Türkiye'den bir internet mağazası yoktu.

Not: Papua Yeni Gine abarttım biraz farkındayım. Amd eğer kartları ile oyun veriyorsa, bunu Türkiye Amd şubesi bi zahmet ciddiye alsın.

2011 soket bırakılıp 1150'ye dönülür mü yahu :)

1. Render ile uğraştığım için Intel® HD Graphics 4600 ile Quick Sync kullanıyorum Badaboom gibi yazılımlarla çok hızlı kodlama yapıyor (APU kadar hızlı olmasada)

2. 8 tane direk SATA III girişi var bunların hepsi kullanılacak (RAID-0 kesin, RAID-1 de olabilir)

3. i7-4770K ile 4820K performansları çok yakın. Z87'deki özellikler gerçekten çok iyi. Ama PCI-e slotları daha iyi tasarlanmış soket 2011'de x16 çalışanlar daha çok (anakartda göre değişiyor).

- - - Güncellendi - - -

Bırak nVIDIA ' yı , ismi çok şekil yazılıyor olabilir fakat her türlü testte RADEON HD serisi önde. ;)

CrossFire ve EyeFinity konfigürasyonları felaket.

Ha dersen ki ben şu şu şu şu işleri yapıyorum bana göre nVIDIA gider birşey diyemem. Fakat bana göre giriş-orta seviye oyun sistemleri için HD 6 ve 7000 serisi mükemmel. Yani hiç değilse forumda yardım isteyenlere bu kartlar önerilebiliyor. O bakımdan söyledim. Senin işler biraz farklı herhalde ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı